وقتی میریم کفش فروشی احساس میکنم ک شوهرم چقدر ب کفشای پاشنه بلند علاقه داره.اما من قدبلند.قدم 174 و همسرم 182.همسرم استخون بندی ظریف و من استخون بندی درشت.دوست ندارم کفش بخرم،حس میکنم حسرت میخوره،میگم لابد اون تو دلش از من زده میشه از اینکه نمیتونم باب میلش لباس بپوشم.اینم بگم از نظر ظاهری ب لطف خدازیلتم وچیزی کم ندارم ولی خب درشتم.همسرم ولی نه.کاش کمی کوتاهتربودم.حتی س سانتی دوس ندارم بپوشم.همینطوریشم باکفش اسپورت و ورزشی انگاری هم قدیم.خیلی ناراحتم،خیلی .میگم لابد توذهنس میگه ماش یکی دیگه زنم بود،یا چ میدونم کاش زنم ی جوردیگه بود.😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب یه کفش یا صندل پاشنه بلند بخر گه گاهی لااقل تو خونه بپوش اینجوری دیگه حس بد نداری
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خوب شما ۸ سانت کوتاه تری و پاشنه دار بپوشی هم قد میشین
نه اصلاحات ااا نمیتونم پاشنه دار بپوشم.همین الانم کسی ماروببینه فک میکنه هم قدیم،درحالیکه عکسای دونفرمپن مشخصه ی موچولو اختلاف داریم.میگم خدا پ این مردم کورن؟این اختلاف قدی رو نمیبینن؟؟
اگه پاشنه دار بپوشم.همین ک همه میگن از شوهرت بلندتری و این یکی ار چیزاییه ک ازش متنفرررم