2777
2789

یکی از دوستام مجرده بشدت دهنش بو میده ،من از روی دلسوزی بش گفتم خوب چرا دندانت را درست نمیکنی ؟گفت خوب دیگه فقط ریشه ها مونده و باید بکشم ! گفتم خوب همین کارا بکن ،،گفت برای ازدواجم به مشکل میخورم اگه بکشم و مصنوعی بخوام بزارم ،،گفتم اینجور که بدتره 

گفت هزینه ایمپلنت ندارم ،،بخوام دندون تکه ای هم بزارم خیلی ناجوره ،،به نظر من اینجور هم اخه خیلی بده ،البته دندونای آخرش هست هر طرف دو تا ،،خیلی معلوم نیست ،،چکار باید بکنه به نظرتون ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت هزینه ایمپلنت ندارم ،،بخوام دندون تکه ای هم بزارم خیلی ناجوره ،،به نظر من اینجور هم اخه خیلی بده ...

دیگه خودش میدونه و هزینه هاش ما چی بگیم اخه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

جز لیمپلنت راهی نداره شاید بره با عصب کشی و روکش کارش بشه.یا نهایتا هر دفعه یکی دوتا ایمپلنت کنه .ایمپلنت وحشتناک گرون شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

هیچی بدتر از بوی بد دهن نیست.‌

منم چندین سال به خاطر دندونام دهنم افتضاح بو میداد. 

حتی یادم داشتم با یه اقا حرف میزدم بهم ادامس داد. 

مردم از خجالت. 

به دوستت بگو دنبال وام باشه و هر جور هست درست کنه. 

یا اگه دندون پزشکی دنبال مدل میگرده بره مدل بشه. 

مثلا تو اصفهان یه دندون پزشک دنبال مدل برای کامپوزیت بود من رفتم

هیچی بدتر از بوی بد دهن نیست.‌منم چندین سال به خاطر دندونام دهنم افتضاح بو میداد. حتی یادم داشتم با ...

اسم دکتره چی هست ؟شاید برا کارای دیگه هم مدل بخواد بش بگم بره ،،اون مال اطراف اصفهانه 

اسم دکتره چی هست ؟شاید برا کارای دیگه هم مدل بخواد بش بگم بره ،،اون مال اطراف اصفهانه

نه گلی فقط کامپوزیت میخاست. یه نفر.‌

اولین کارش بود و استادش بالا سرش اموزش میداد.‌

بازم تو دیوار ببینید شاید مدل بخان.‌

من اینقدر گشتم تا پیدا کردم