2777
2789
عنوان

ازدواج

112 بازدید | 9 پست

کسی و دیدین با اونی که میخوادش ازدواج کنه؟

درگیر عشق یه طرفه باشه بعد با همون طرف ازدواج کنه

هیچ دوستی باهم نداریم 

ولی از بچگی دوسش دارم 

بنظرتون پسری که تا ۳۰ سالگی ازدواج نکرده دلیلش چی میتونه باشه؟

یعنی کسی و دوست داره؟

بنظرتون همه ادما یه نفر و دارن تو زندگیشون؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

۳۰زباد نیس

ءره تا بخوای ولی دختر زرنگ و لوند بوده که شده

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیخیال توروخدا معلومه ک دارهمنم یکیو دوسداشتم از بچگی اونم دوسم داشت حس کرده بودم بعد فهمیدم اصن ...

از کجا معلومه؟😐

مذهبیه

داداش من ۲۷ سالشه اصلا دوست دختر نداشته حتی کسیم دوست نداره میخواد سنتی ازدواج کنه

نمیدونم گفتم کاش اونم اینطور باشه

خیلی برام عجیبه که اینجا ۳۰ رو سن زیاد برای مجردی میدونن اونم پسر که بعد دانشگاه ۲ سال میره خدمت و بعد طبق انتظار جامعه باید از لحاظ مالی خودشو بالا ببره

بهترین کار اینکه بری بهش بگی دوسش داری نهایتا یه نه میشنوی

خیلی برام عجیبه که اینجا ۳۰ رو سن زیاد برای مجردی میدونن اونم پسر که بعد دانشگاه ۲ سال میره خدمت و ب ...

نه نمیگم زیاده 

منظورم اینه با ۳۰ سال سن یعنی تاحالا با کسی تو رابطه نبوده

سلام گلم

ممنون میشم درخواستمو قبول کنین💜🌸

✅اگر به شما از سمت این کاربری درخواست دوستی داده شده،بیزحمت باز کنید.✅« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»