2777
2789
عنوان

فرق تیزهوشان و نمونه چیه⁉️

325 بازدید | 29 پست

خودم تیزهوشانم نمونه هم قبول شدم...

بچه ها باهام لجن میخوام از تیزهوشان برم نمونه

تقریبا کاراشو اوکی کردم

میترسم پشیمون شم

فرقشون چیه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی استان هر مدرسه ای بخای میشه انتخاب کرد یا فقط شهر خودت؟

نمیدونم دقیق من تو شهر خودم قراره با یکی از بچه ها جا ب جا کنم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من خاهرم میخاد مرکز استان بخونه و خابگاه بمونه میشه؟

تو جایی ک من قبول شدم اره میشه

حالا شمام برین بپرسین دقیق

هر دو تاش بده من نمونه ام هیچ خیری جز استرس بهم نرسید مدرسه عادی برو اسم بنویس بشین خونه بخون تامامم ...

اره موافقم ولی مدرسه عادی واقعا حاشیه اش زیاده

بشینم خونه صد در صد درس نمیخونم

هر دو تاش بده من نمونه ام هیچ خیری جز استرس بهم نرسید مدرسه عادی برو اسم بنویس بشین خونه بخون تامامم ...

چندمی؟

اره موافقم ولی مدرسه عادی واقعا حاشیه اش زیادهبشینم خونه صد در صد درس نمیخونم

اسم بنویس برو سالن اگر خیلی نمیخونی

هر مدرسه ای بری حاشیه هست ولی نمونه تیزهوشان نرو اذیت میشی من نابود شد روح و روانم اینجا 

فقط بگم ک تیزهوشان نرو.. من تیزهوشان بودم و سال اخرمه خیلیم پشیمونم ک اومدم تیزهوشان خیلی روحیه ادمو ...

به نظر شما عادی ثبت نام کنم؟یا نمونه برم؟

خب معمولا تیزهوشان متقاضی بیشتری داره و جو درس خونی بیشترهولی خب زیاد فرقی نداره بنظرمبرو راجب معلم ...

اکثر معلما مشترکند تو شهر ما