چند وقت پیش ماهی خریده بودیم که یخی بود و ما متوجه خرابیش نشدیم و گذاشتمش داخل فریزر و خودمم یه سفر مدت دار رفتم و وقتی برگشتم دیدم یخچالم بوی ماهی گندیده گرفته ماهی ها رو دور ریختم و یخچال رو شستم ولی متاسفانه هر چی گوشت و مرغ و سبزی تو فریزر داشتم بوی خیلی بدی گرفته انقدر هم زیادن دلم نمیاد بندازمشون برن ولی باهاشون هر غذایی درست میکنم بوی بد میده لطفا بگین راه حلی وجود داره که هم بوی فریزرم از بین بره هم مواد غذایی داخلش بوشون کشیده بشه؟تو اون مدت که نبودم میوه ها هم داخل یخچال خراب شدن و یخچالم هم بو گرفته خلاصه اون مسافرت کوفتم شد با این وضعیت لطفا بگین چیکار کنم؟
مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه
يخچال و فريزر و خالي كن و داخلش رو با وايتكس و اب و كمي مايع ظرفشويي تميز كن.گوشت و مرغهايي كه بو گرفته قبل از استفاده با آب سرد آبكشي كن ،بعد با آب جوش بزار يك قل بزنه آبش و خالي كن بعد استفاده كن.بسته به نوع غذايي كه استفاده ميكني ميتوني از سير،پياز،برگ بو براي از بين بردن بوي نامطبوع استفاده كرد.
من یبار سیر تازه گرفتم خورد کردم گذاشتم فریزر.فرداش ک در بچخال باز کردم حالم بد شد.اصلا
زدم نت گفتن قهوه خوبه.منم تو دوتا فنجون ریختم بکی گذاشتم یخچال یکی گذاشتم فریزر خیلی خوب بود.کامل بو رو نگرفت ولی خیلی بهتر کرد.بعد دو بار شستو شو کلا بوش رفت