کلا سایت خیلی کنده. برای امتحان اومدم توی یه تاپیک نظر دادم و زمان گرفتم. هشت دقیقه و سی و نه ثانیه طول کشید تا منتشر بشه. وقتی منتشر شد که دیگه بحث تموم شد و کس دیگه ای توی تاپیک نبود.
در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
برای شما مشکلی نداره. اونایی که از بهمن و اسفند ۱۴۰۳ به بعد ثبت نام کردن کنترل میشن.
در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.
برای شما مشکلی نداره. اونایی که از بهمن و اسفند ۱۴۰۳ به بعد ثبت نام کردن کنترل میشن.
باور کن حقم دارن نمیدونی چقدر بی شرمی تو سایت شده ی کاربر هست میومد کل سایتو امامو پیرو پیغمبرو به فحش میکشید میرفت600هزارتا سیم کارت داشت
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
خب گناه ما چیه که بد دهن نیستیم. حتی سر همین موضوع کندی سایت خواستم حسابم رو تعلیق کنم که میگن نمیشه. حتما باید توهین به مقدسات کنی یا تاپیک و نظر سیاسی بدی. من که کاری به سیاست ندارم و بد دهن هم نیستم که به امام ها و پیامبرها توهین کنم یا کسی رو فحش بدم. چرامن هم باید به آتیش اینها بسوزم.
سلام زیبا چند روز پیش چند بار تگم کردید کاری داشتید؟
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
سلام زیبا چند روز پیش چند بار تگم کردید کاری داشتید؟
سلام. نه. چون همون روز تاپیک گذاشتی که چقدر همه درباره پایتخت تاپیک میزارن، برای شوخی، توی تاپیک هایی که در مورد پایتخت بود، تگت کردم