و اینکه نمیخوامم برسونتم زود خدافظی کنم برم اوکیه؟
و سر حساب کردن میدونم آدم دنگ گرفتن نیست ولی من چجوری تعارف کنم بهش که زشت نباشه؟
خلاصه بگین دیت اول چطوری باشم و ۱ ساعت کافیه؟
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
اولا بزار برسونه به خودت احترام بزار دوما اصلا و ابدا تعارف نکن چون وظیفه ایشون که حامی باشه اگه تعارف کن بعدا توقع دار میشه بازم خود دانی ولی سعی از تجارب استفاده کنی🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا بزار برسونه به خودت احترام بزار دوما اصلا و ابدا تعارف نکن چون وظیفه ایشون که حامی باشه اگه تعا ...
اخه میخوام بذم جایی
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
1 ساعت کمه سرسری خداحافظی نکندیت اول رو باید پسر حساب کن طور خاصی لازم نیس رفتار کنیخودت باشسر تایم ...
چقد خوبه تایم پس ؟ دیت اوله نمیخوام طولانی شه
والا همین مونده پسرا پرنسس ک شدن کم نبود! اینم بهش اضافه بشه😬🤣
یعنی در حد تعارف زدن هم نگم؟