2777
2789
عنوان

کتک کاری روز اول عید و طلاق من

292 بازدید | 17 پست

من به بهانه شغل شش  ماه رفتم شهرستان خونه بابام. درواقع میخاستم خودمو واسه طلاق آماده کنم. 

چهارده سال زندگر نکبتی داشتم و این تنها راهی بثد که شوهرم گذاشت برام... 

تو این مدت دوری چندین برابر تلفنی اذیت و آزارم داد. 

الان ک عید اومدم خونه دو روز اول عید همش دعوا... روز دوم رفتم پزشک قانونی گواهی گرفتم واسه کبودی دستم.. اما بخاطر اینکه لج نکنه نذاره بعد تعطیلات برگردم شهرستان برای کارم، نذاشتم بفهمه و شکایت پیگیری نکردم... 

تو اون شش ماه هم میترسیدم و تصمیمم مردد بثدم برای طلاق. 

اما الان مطمئن هستم که این زندکی فایده نداره و نابثدم میکنه... 

اما نمیدونم کی و چطور اقدام کنم... 

ابان به اصطلاح آشتی کردیم و مهکونی عید رفتم باهاش و قراره اونم بیاد شهرستان عید دیدنی بعد من بمونم.... 

اما اصلا دلم نمیخاد برگردم هیچوقت تو این خونه... 

کی و چطور اقدام کنم؟ 

بنظرتون همون روز دوم عید میرفتم؟ 

یا ترسم برای شغلم به جا بود؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معنا نداره یک مرد دست دراز کنه سمت یک خانم اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد فایده نداره درست هم نشده با حرف خالی اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتار اشتباه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کار مهمه یا جونت

برگشتم خونه چون میدونستم اون بخاطر پدرمادر خودش هم که شده طبقه بالا هستن دعوا رو کش نمیده... 

اگرهم دوباره کش میداد تماس با پلیس و این حرفا.... به ضرر خودش و بنفع من میشد... 

همون روز هم که رفتم پزشک قانونی از ده صبح رفتم بیرون تا چهار عصر طول کشید... کلی ترسیده بود ک کجام. برگشتم جرات نکرد اذیتم کنه... 

کلا همیششه همینطوره زهرشو میریزه خشم خودشو تخلیه میکنه بعد میره تو جلد مهربونش ک بگه من اونقدرام بد نیستم.... 

اصلا معنا نداره یک مرد دست دراز کنه سمت یک خانم اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پر ...

بچه ندارم. 

شرایط رو گفتم بالا.. 

بنظرتون الان ک شرایط جدایی دارم،  فعلا تو خونه موندم مدارا میکنم تا بعد تعطیلات، بهترین راه و نقشه برای اقدام چیه؟ 

از اینجا رفتم برم شکایت ادامه بدم؟؟ یا نه هنوز صبرکنم؟ 

اول جای پات رو برای شغل واستقلال مالی محکم کن بعد مراحل جدایی رو شروع کن، تا اونموقع هم سعی کن مدارا ...

الان اون مراحل اول ک گفتی طی مردم شش ماه از استخدامم گذشته.. 

آماده ام برای طلاق اما هنوز مدارا میکردم. دعواها رو هم خودش شروع کرد... اما خب تصمیمم قطعیه دیکه... فعلا تو خونه هستم و دارم مدارا میکنم آخر تعطیلات برمیگردم شهرستان برای کارم. دلم نمیخاد دوباره بیام اینحا باهاش زندکی کنم. کی و چطور برای طلاق اقدام کنم؟؟ 

الان اون مراحل اول ک گفتی طی مردم شش ماه از استخدامم گذشته.. آماده ام برای طلاق اما هنوز مدارا میکرد ...

عزیزم امیدوارم موفق باشید، برای مراحل طلاق از وکیل مشورت بگیر 

چون با توجه به درخواست شما برای مهریه وشرایط شما ووجود فرزند، حضانت و...... بهتر راهنمایی میکنن 

بچه ندارم. شرایط رو گفتم بالا.. بنظرتون الان ک شرایط جدایی دارم، فعلا تو خونه موندم مدارا میکنم تا ...

شما دوتا کار میتونید انجام بدین یکی وقت هایی ک دعواها کتک فیزیکی داره تماس با صدوده صورتجلسه بزن و بعدش پزشک قانونی معاینه و پرونده تشکیل بشه مدارک های دفاعی پرونده عسروحرج تون هست این مواردها دادخواست زده میشه ، دومی هم شما از دوقسمت میتونید برای مهریه تون اجرا بزارین دادخواستش بزنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم امیدوارم موفق باشید، برای مراحل طلاق از وکیل مشورت بگیر چون با توجه به درخواست شما برای مهریه ...

بچه ک نپارم. 

وکیل یه بار رفتم مشاوره گفت سعی کن توافق کنی با شوهرت. 

همون روز اول عید تو دعوا کفتم توافقی جدا بشیم اما فهمیدم همسرم مایله فقط میخاد ک همه حقوق مالیم رو ببخشم. 

الان در هر صورت برای هر اقدامی با وکیل مشورت و اقدام میکنم.  

از نظر جوی، میخوام راهنماییم کنید که بنظرت بعد از تعطیلات پرونده همین کتک عید رو بندازم به جریان؟ 

یا صبرکنم یه دعوای دیکه پیش بیاد؟ 

شوهرم تو جلد مهربونش رفته... اما زیاد طول نمیکشه افسارش دوباره پاره میشه. 

من اردیبهشت مدارس تعطیل میشه دلم نمیخاد برگردم. قبل اون  میخوام حرف طلاقو بزنم اما نمیدونم تو چه فرصت وچطور؟ 

شما دوتا کار میتونید انجام بدین یکی وقت هایی ک دعواها کتک فیزیکی داره تماس با صدوده صورتجلسه بزن و ب ...

اولی ک اون شب نذاشت زنگ بزنم پلیس گوشیمو گرفت لزم... فرداش رفتم دادسرا و پزشک قانونی.... اما ادامه ندادم شکایت بدلیل ترس از شغلم. 

دومی هم مهریه است... که وکیل بهم میگفت ترجیحا باهاش توافق کن. 

من اصلا نمیدونم دوباره کی و چطور حرف طلاق بزنم کخه بخام توافق کنم.... مهریه نداره ک بده... فکر نمیکنم فشاری بتونم بیارم... 

الان مسئله من اینه کی و چطور طلاق رو مطرح کنم؟ 

گاهی فکر میکنم ایکاش همون دوم عید رفته بودم شهرستان... پامو میکردم تو یه کفش میگفتم طلاق... 

اما نمیدثنم چرا هنوز ملاحظه کردم و تذسیدم بخاطر شغلم؟ 

اولی ک اون شب نذاشت زنگ بزنم پلیس گوشیمو گرفت لزم... فرداش رفتم دادسرا و پزشک قانونی.... اما ادامه ن ...

خب ملاحظه هات تون و پیگیری نداشتن ها کامل تون اشتباه بوده و هست اینو بدونید شما خانما حق طلاق باشماها نیست ولی چند مواردها هستن دلایل عنوان تون برای دلایل قابل قبول طلاق برای خانما میشه یکی خیانت و یکی معتادی یکی مشکلات مریضی ها روان و ناتوانی ها جنسی آقا ویکی کتک وچند موارد دیگه من مهم هاش گفتم 

شما پس دیگه هی معطل کشمکش ندیدن پروندتون دادخواست بزنید پروندتون اجرا بخوره ، بعد جفت تون یک استان یک شهر هستین؟