2777
2789
عنوان

خانمایی ک مهمون داری کردن بیان

130 بازدید | 12 پست

دوست شوهرم وزنش قراره بیان چندروز خونمون بمونن برای اولین بار، 

چیادرست کنم؟ چندتامرغ و چندکیلوگوشت بخرم؟ چندتاماهی؟ 

بده یه نوع غذادرست کنم؟ چون خودم روزه میگیرم، تعدادشونم کمه، و اینکه میریم شمال ویلا مادرشوهرم، 

ی شب مرغ ی شب قیمه ی شب ماکارونی ی شبم کباب خوبه؟ 

میشه نظر بدین اولین بارمه نمیدونم چ کنم

عالیه عزیزم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مهمونی که چند روز میاد نمیشه چند مدل غدا هر دفعه درست کنی ،هر دفعه یه مدل کافیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

مایه ماکارونی  و یه مقدار پیازداع میتونی از قبل درست کنی تو فریزر بذاری راحتتر میشی خودت

ناهار نمیدی بهشون؟

خب برای هر دو نفر سه تکه مرغ در نظر بگیر

ازینا که مرغ رو هشت تکه میکنن

گوشت هم بگیر خرد کن بپز بذار فریزر

بعد برا هر نفر سه تکه بردار ببر حساب کن ببین چقدر میشه

من مهمونام اولین باراومدن خورشت مرغ ربی و قورمه درست کردم خیل خوششون اومد باه دیگ زعفرانی

یبار هم اکبرجوجه درست کردم برای مهمونام

ییار مرغ سالم تو سرخ کن درکنار سیب زمینی سوخاری و سالاد درست کرردم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چون ویلا میرین و می خواین از طبیعت استفاده کنید  می‌تونین غذاهای ساندویچی هم درست کنید  ساندویچ مرغ  یا گوشت .سالاد الویه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

مواد لوبیا پلو ماکارونی عدس پلو بمز ببر تو فریزر بذار اونحا فقط ابکش و دم کن

مرغ رون ها رو چلومرغ کن یه وعده

سینه و کتف بال اش بده مردها جوجه کنن یه وعده ی دیگه

پیازداغ اماده ببر

سبزی اش و خرد کرده و حبکبات نین پز تو فریزر کن ببر با یه رشته ، اش رشته اینا بپز

قرمه سبزی میتونی کامل تو خونه بپزی سلفون پیچی کرده ببری دو روز بمونه خوشمزه تر هم میشه