2777
2789
عنوان

کسی آمپول پرگووریس استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42833 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. من کلا داروها رو استفاده نکردم. گفتم این ماه هم طبیعی اقدام کنم اگر نشد اونوقت برم سراغ داروها. شوهر من هم نظرش روی طبیعی بچه دار شدنه. حتی با این داروها هم زیاد موافق نیست. 

عزیزم آی یو آی کردین به سلامتی؟ نتیجه ش هنوز مشخص نشده؟

آره عزیزم رفتم انجام دادم تا ۲۴ بهمن که باید آزمایش بدم معلوم میشه نتیجه اش چی شده..خداکنه جواب بگیرم😐😐

برای مامان شدنم دعاکنین دوست جونام😊😊😘😘
من که فعلا پودر اینوفولیک شروع کردم. از روز ۳ پریود هم لترزول و ۸و۹ پرگووریس و روز ۹ هم می رم برای ع ...

انشاالله که هیچ مشکلی نباشه وهمین دفعه نتیجه بگیری عزیزم.. واسم دعا کن.. منم واست دعا میکنم

برای مامان شدنم دعاکنین دوست جونام😊😊😘😘
انشاالله که هیچ مشکلی نباشه وهمین دفعه نتیجه بگیری عزیزم.. واسم دعا کن.. منم واست دعا میکنم

ممنون عزیزم. حتما دعا می کنم. انشاالله که ۲۴ بهمن خبر خوب بهم بدی 😍😍😍

یه جوون ۲۶ ساله ازدست دادیم که خیلی شوک بدی بود برام.. واسه همین ۶روز زودتر ازموعد پریود شدم😔

ای جان 🙁🙁🙁 تسلیت می گم عزیزم. خدا رحمتشون کنه . و به شما صبر بده . در مورد نی نی هم ناراحت نباش. انشاالله هر موقع صلاح خداوند باشه میشه عزیزم. منم ۳،۴ روز دیگه موعد پریودم هست. میام خبرشو می دم.