سلام. دوستان دکتر به خاطر کم بودن تعداد تخمک هام آمپول پرگووریس قرص لترزول و پودر اینوفولیک برام تجویز کرد. به نظرتون با این داروها امیدی هست به بچه دار شدن؟ کسی این داروها رو استفاده کرده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم. من کلا داروها رو استفاده نکردم. گفتم این ماه هم طبیعی اقدام کنم اگر نشد اونوقت برم سراغ داروها. شوهر من هم نظرش روی طبیعی بچه دار شدنه. حتی با این داروها هم زیاد موافق نیست.
من که فعلا پودر اینوفولیک شروع کردم. از روز ۳ پریود هم لترزول و ۸و۹ پرگووریس و روز ۹ هم می رم برای عکس رنگی به امید خدا. بعدم دکتر که ببینم مراحل بعدی چی هست.
یه جوون ۲۶ ساله ازدست دادیم که خیلی شوک بدی بود برام.. واسه همین ۶روز زودتر ازموعد پریود شدم😔
ای جان 🙁🙁🙁 تسلیت می گم عزیزم. خدا رحمتشون کنه . و به شما صبر بده . در مورد نی نی هم ناراحت نباش. انشاالله هر موقع صلاح خداوند باشه میشه عزیزم. منم ۳،۴ روز دیگه موعد پریودم هست. میام خبرشو می دم.