سلام. دوستان دکتر به خاطر کم بودن تعداد تخمک هام آمپول پرگووریس قرص لترزول و پودر اینوفولیک برام تجویز کرد. به نظرتون با این داروها امیدی هست به بچه دار شدن؟ کسی این داروها رو استفاده کرده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من تازه فهمیدم مشکل دارم. ۱۰ سال جلوگیری داشتم. فقط یه ماه اقدام کردم که اون هم نشد. فکر کردم یکی دو ماه صبر کنم و بعد داروها رو شروع کنم. از عوارضشون می ترسم.
داروهای هورمونی مگه میشه عوارض نداشته باشن؟؟ ولی دکترم میگفت این آمپول از بقیه بهتره واسه همین گرونتره هم عوارضش کمتره هم احتمال موفقیتش بیشتره..خداکنه نتیجه بگیریم😐😐
ممنون گلم. برای من ذخیره تخمدانم ۰/۹۴ هستش. یه پسر ۶ ساله دارم. خیلی دوست داشتم که بچه دیگه ای داشته باشم. اما در نهایت اگر با همین یه دوره دارو و عکس رنگی باردار نشدم اقدام دیگه ای نمی کنم.