بچه ها من لبه پنجره برای پرنده ها غذا میریزم. مدیر ساختمون شاکی شده بود که پرنده ها پا میزنن و برنج و خورده نون ها یکمش میریزه توی حیاط ساختمون و همسایه ها شاکی شدن. منم بابام گفت بیخیال شو و دیگه غذا نده بهشون. من گفتم خب بعضی روزا غذا میدم و بلافاصله بعد از اینکه پرنده ها خوردن و رفتن، میرم توی حیاط با دستکش یه بار مصرف خورده برنج هارو جمع میکنم خودم. حالا بابام ناراحت شده میگه زشته دوربین ها هست و بعدا بقیه میبینن رفتی خم شدی اشغال جمع کردی. کلا نریز بجای اینکارا. ولی خب پرنده ها میان هر روز میزنن به شیشه و منتظرن. بنظرتون بریزم و بعد بخوام اضافه هاشو تمیز جمع کنم واقعا زشته؟ من زشتی نمبینم
کار زشتی نیست ولی این روند، همیشه نمیتونه ادامه پیدا بکنه تراس داشتید بازم میتونستید این کارو تو تراس بکنید. پشت بوم یه قسمت، اونم گزینه بدی نیست هراز گاهی.
جارو کن خب به جای اینکه خم شی برداری با جارو از این دسته بلندا بعد دوباره همونو بریز برای پرنده ها و ...
بیشتر برنج میریزم همیشه. هرزگاهی برنج و نون رو قاطی میکنم اگر برنج کم باشه اونم خیلی کم پیش میاد. نون خالی نمیریزم اصلا. بعد خورده نون هارو اول میخیسونم و بعد با برنج قاطی میکنم. دسته جارو بلند قدیمیا اگر منظورته ما نداریم اصلا و من بلند نیستم اینجوری جارو کنم. مقدارشم خیلی کم میریزه و پراکنده نیست راحت جمع میشه با دست. همسایه ها با ما لج کردن کلا. بخاطر یه سری مسائل که قبلا داشتیم