2777
2789

خاله ام که یه آقایی در ارتباطه و رابطه جنسیم دارن و خاله ام از اون آقا دو ماهه حامله شده و به تازگی سقط کرده

خدارو شکر من دهنم قرصه ولی به قلبم فشار میاد که داره اینکار رو با زندگیش می‌کنه

من از پسر دوست خالم خوشم میاد بعد مادر پسره هم ازم خوشش اومده بعد به خالم پیام داد که بیا اینا رو آشنا کنیم

خالمم گفته یه چیز بگم بهاره یه ماهه خودشون کشته که خاله ما رو با هم آشنا کن

خیلی خجالت کشیدم

چرا راز اون پیش من محفوظ مونده ولی مال منو لو داده

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دلش میخواد رازش او بره

من که تو دادم نیست همچین کاری کنم

حتی خودشم نمیدونه که من می‌دونم 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
دوست پسرخاله ات میخادباهات اشنابشه؟

نه خالم یه دوستی داره به اون دوستش یه پسر داره

یعنی چی زنه میدونه با خالت با شوهرش در ارتباطه بعد گفته شما رو با پسرش اشنا کنه

اصلا درست متوجه نشدی شما گلم

منم بد تعریف کردم