2777
2789

برای یه پسری اومدن خواستگاری برام 

من 20 سالمه پسره هم نمی دونم 28  29  ولی بدنی خیلی ضعیفه و سنش کم می زنه  بیبی فیسه

باباش سرهنگ بازنشسته س خونه ساخته براش ماشین خریده و ... مغازه باز کرده

ولی پسره رو میشناسم یماه اینا زمان دبیرستان سرویس مدرسمون بود خیلی اسکل و بچه ننه س 

یعنی باباش 5 دقیقه ولش کنه از گشنگی می میره

از لحاظ هوشی هم کم داره  بیشتر دنبال بازی تو گوشی  و کنسول بازی و ایناس  اصلا به بلوغ نرسیده با این سن خودشم عرضه عشق عاشقی نداره خانوادش اوردنش خواستگاری براش زیاد مهم نیس نمیشناسه منو 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

خب چرا باید به این بله بدم؟ این بعدا آب خوردنشم با اجازه بقیس!

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بابائه خیلی میگه می خرم می خرم می کنم فلان می کنم بهمان می کنم 

همه میگن خجالتیه  تمیزه چشم پاکه سیگاری نیست و ...

ولی من واقعیتشو میشناسم پخمه س 

من خودم شاگرد اول مدرسه و دانشگاه بودم  درسارو نخونده 20 میشدم ضریب هوشیم خیلی بالاس  مستقلم و کار می کنم 

اصلا تحمل بکن نکن بقیه رو ندارم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

اینم می دونی زندگیش طوریه که کلا خانواده کنترلش می کنه و خواهد کرد 

فرداروز منم باید به حرف اونا باشم برای کارای منم دخالت کنن

خب چرا باید به این بله بدم؟ این بعدا آب خوردنشم با اجازه بقیس!

میگن بچه تمیزیه  چشم و دل پاکه و ... درحالی که چون هوشش نمی کشه نمی کنه خیلی کارارو

میگن بچه تمیزیه چشم و دل پاکه و ... درحالی که چون هوشش نمی کشه نمی کنه خیلی کارارو

به حرفای بقیه گوش نده تو خودت داری ایراداتش رو میگی ! دیگه نیازی نیست خوبیهاش بدونی ، ایرادات بیشتره😅

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱