2777
2789
عنوان

کیا مثل من عیدو هیچ جا نرفتن

226 بازدید | 30 پست

سلام

قبلا هم گفتم ما شرایط مالیمون یکم بد شد شوهرم گفت هیچ جا نمیریم کسی هم نیاد هیچیم نمیخریم. منم تو این شهر خانواده ام نیستن. فقط پدر و مادرشو رفتیم. اونام اومدن فقط میوه داشتیمو یکم شیرینی ساده. از پنجمم اومدم سرکار همه همکارام یا مسافرت رفتن یا دیر اومدن یا زود رفتن یا حداقل مهمونی بودن.

برام الان یکم سخت شدهناراحت شدم چرا اینجوری شد. شوهرم واقعا نداشت میدونم ولی خب کل سال و من و اون کار کردیم یه عیدم نتونستیم لااقل تا یه قدم اون طرف بریم.البته هفته بعد میریم خونه مادرم ولی حیف اینهمه تعطیلی بود نتونستیم هیچ جا بریم .

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره انشالله تعطیلات بعدی منم نرفتم....مبتونی شامتو درست کنی یا چایی و عصرونه بذارین سبد برین پارک محلتون بخورین برگردین مهم اینه تو خونه نشینین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عجیبه هر دو تون شاغل هستید بچه هم ندارید یعتی نتونستی اندازه دو تومن آجیل بخرید و رفت و امد کنید؟

فکر نمیکردم مجبور شم توضیح بدم. خونه خریدیم زیر بار قسط و قرض اونیم

ماهم هیچ جانرفتیم،فقط خانواده شوهرم نزدیکم هستن روز اول رفتن تبریک ولی اونا به زوره دعوت اومدن شام یعنی باورت میشه کل پروسه مهمونی باشام بیست دقیقه شد؟رفتن انگار خونه ما نجسه،بعدشم خونه موندیم سه روزه دندون دردم دیروز رفتم کشیدمش حالا جاش درده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عیب نداره انشالله تعطیلات بعدی منم نرفتم....مبتونی شامتو درست کنی یا چایی و عصرونه بذارین سبد برین پ ...

ماه رمضونه روزه میگیریم شبم انقدر سرده جایی نمیشه رفت