2777
2789
عنوان

کتاب مغازه خو‌د‌کشی 😶‍🌫️

200 بازدید | 18 پست

اصلا دوستش نداشتم 

مخصوصا آخر داستان که آلن که مثلا نماد امید و زندگیه خودشو ول میکنه و خودکشی میکنه 

اینجوری بودم همش "که چی؟"

خیلی خوب تموم نشد و حس میکنم فقط وقتمو تلف کردم 

ولی درکل پیامی که نویسنده میخواست برسونه خوب و قابل تامل بود از این نظر پیشنهادش میکنم 

ولی یه جاهایی از کتاب خیلی توضیح و توصیف داشت یجای دیگه خیلی الکی صحنه عوض میشد و توصیف خاصی نداشت 

نمیدونم...

کتابی نبود که بخوام دوباره بخونمش و طی خوندنش یجاهایی حالمم بد شد

نظر شما چیه؟ 

کتاب موردعلاقتونم معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند سال پیش خوندمش دوسش نداشتم ولی خب نشون میده که اون هایی که فکر میکنید از همه خیلی خوشبخت ترن در واقعیت ممکنه اینجور نباشن که توی زندگی واقعی هم خیلی میبینیم 

میدونی به نظرم میخواست بگه حتی اونی که امید داره و مثبته یه جاهایی کم میاره تو زندگی 

اما اون امید و مثبت و منفی همش باهم هست نه اینکه مثبت مطلق باشه یا منفی مطلق 

و تهش به واسطه اونایی که مظهر امید و زندگی بود نجات پیدا کرد اینم خودش خیلی بود