2777
2789

عید دیدنی رفتیم خونه مادرم.زن داداشم اونجا بود.طبق عادت دست مادر م بوسیدم بعد که با زنداداشم سلام علیک کردم دست اونم بوسیدم.

به زن داداشم گفتم حرومت  باشه حالا من حواسم نبود تو چرا دستت دادی من بوس کنم.گفت من شوک شدم نذاشتی واکنش نشون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال 89 دانشجوی یه شهری بودم همسرم دانشجوی شهر دیگه.  استادم که اصلا صمیمی نبودیم.  بهم پیشنهاد داد پایاننامه امو تهران بردارم و کارهامو جور کرد اومدم مصاحبه شرق تهران بعدش باید میرفتم ترمینال  استادم گفت برسونمت منم مث ک ص خولا رفتم عقب ماشین نشستم استادم یه نگاع کرد گفت بیا جلو و من مص احمقا گفتم نه مرسی   

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

کلاس شیشم بودم بعد دستام پرررر پشم بعد چتری افتضاحی زده بودم خودم اصن یاد خودم میگفتم دلم میخواد خودمو از بالا بندازم پایین بعد تو هال من و شوهر عمه ام بودیم عید بود بعد سکوت کرده بودیم یدفه اشاره کردم ب پشمای دستم گفتم مایه خجالته بعد بنده خدا شوهر عمه ام آدم سر به زیریه بیچاره سرشو انداخت پایین خجالت طور گف ن این چه حرفیه. واااااااااایییییییییییییی دلم میخواد خودمو بکشم اصن هروقت یادم میفته روم نمیشه تو صورتش نگا کنم. بعضی وقتا آخر شب یادم میفته تا صبح ب خودم فش میدم 😭😭😂😂😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

خیلی قدیما وقتی ساعتو یساعت میبردن عقب من استوری میزاشتم امشب دوبار دوستت دارم ♥️♥️:♥️♥️ بعضیام برام ایموجی خنده میفرستادنا ولی از رو نمیرفتم 😭

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️