2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خانواده ما معمولا ۳ بار روبوسی میکنن با یکی که عادتشون دوبار روبوسی بود مواجه شدم و ا ن هی خودشو ...

وااای من یه بار سر بوس سوم با دختر خالم

لب به لب شدیم

یادش میفتم حالم بد میشه

اووو زیادبوده😂اخرش باهمسرم بحثم شد گریه وزاری راه انداختم بخیه هام دردمیکنه چون زایمان کرده بودم بعداومد شستشوداد پتوموگزاشت پیش خودش گفت بیابغلم تو دردبخیت نیست تو دلت خریدن نازتومیخواد🤭

همین چن ساعت پیش تو عروسی

یکیو دیدم خودمممم صورتمو بردم جلو باهاش روبوسی کنم

یهووو دیدم ن ارایشش قشنگه خودمو کشیدم عقب گفتم نه ولش ارایشت خراب میشههه

ینی خجالت اور بود؟؟؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

وای من نگو دیگه تو قرار اشنای با واسط ام رفتم تو پارک دیدن پسر از دور عاشق اش شدم گفتم یه جوری مخ اش رو بزنم ولی خاک تو سرم فقط کم مونده بود بگم بیای حتما منو بگیری گفتم طلا بدم میاد گفت راه دور گفتم مشکلی ندارم گفت ملا کات چی گفتم خانواده فقط دوست دارن من ازدواج کنم 😅😅😅

دوران دانشگاه ترم اول یه پسر رو دیدم ازش خوشم اومد دیگه ندیدمش تا ترم آخر بازم دیدمش جوگیر شدم ازش خوشم اومد دیدمش دست و پام و گم کرده بودم بنده خدا با چشمای گرد و متعجب نگام می‌کرد دیگه هم ندیدمش یادم میاد آب میشم 

اووو زیادبوده😂اخرش باهمسرم بحثم شد گریه وزاری راه انداختم بخیه هام دردمیکنه چون زایمان کرده بودم بع ...

خوبه یکی هست میفهمتت 

امان تز دل سوخته من که نه اجازه بیان کردن دارن نه کسی حق میده به نازهام فقط بیصدا باید گریه کنم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی