2777
2789
عنوان

شیو با اپلیدی

86 بازدید | 15 پست

بچه ها من تازه اپلیدی خریدم و امروز پامو زیربغلمو باهاش زدم خیلیییی درد داشت یعنی دارم میمیرمااا

عوارض نداره بنظرتون؟ هم‌پام و هم زیربغلمو زخم کرد خون اومد و قبلا با نوره میزدم چون زود در میومد اپلیدی گرفتم

وای خیلی درد داره وحشتناکه خیلی بدرد نخوره

اصلا باهاش نزن موی زیر پوستی میاره وحشتناک درد داره

من قبلی اینکه استفاده کنم با میزدم رو پوستم ضربه گرم باشه دردش کمتر باشه

بدرد نمیخوره واقعا خیلی درد داره برای من که اصلا عادی نشد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش درد داره بعدا که موها نازک شدن دیگه اینطور نمیشه

خیلی درد داره اصلا عادت نکردم من موهامم نازک نشد زیر پوستی ولی شد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من استفاده می‌کردم خیلی خوبه بود جوهامون کمتر کرده بود 

وقتی میزان یه درمیود خیلی کم کم 

هیچ عوارضی نداره 

فقط اولاش بی حسی بزن‌ درد نکیره

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

وای خیلی درد داره وحشتناکه خیلی بدرد نخورهاصلا باهاش نزن موی زیر پوستی میاره وحشتناک درد دارهمن قبلی ...

ی زمانی با موم‌میزدم که موی زیرپوستی اورد ولش کردم اگه اینم موی زیر پوستی میاره که استفاده نمیکنم اصلن

من دارم،خیلی ساله،زیر بغل دردش غیر قابل تحمله،من چند بار برای زیر بغل استفاده کردم ولی آنقدر سخت بود بی خیالش شدم

اما برای پا و دست خوبه،موها کم و نازک میشن ،اما خب موی زیرپوستی هم درمیاری،این نقطه ضعفشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....