2777
2789

خانوما زنداداشم دختر خوبیه مام باهاش خوبیم یعنی اصلااا دخالت نمیکنیم 

ما عید میریم شهرستان بعد اینجا اکثرا با مادرشوهراشونن 

من خودم با مادرشوهرم زنداداشمم با مادر من 

بعد زنداداشم خیلی حساسه یعنی صب تا ظهر داداشم دخترشو میبره بیرون ک زنداداشم وقت برای خودش داشته باشه مامانمم غذا میپزه 

دخترشون بچه ها رو یاد گرفته کتک میزنه 

بچه برادرم منو خیلی دوست داره بعد یه شب من خودم بچه ۶ماه دارم خیلییی خسته بودم یه پسر ۷ساله هم دارم اکثرا هم مسیولیتشون با منه تا شوهرم من اون شب خیلی خسته بودم بعد دختر داداشم  گوشی مامانشو اورد عکس بچگیشو ب من نشون داد من گفتم خوشگلم عمه قربونت بره بعد یکی از بچه های فامیل زد زنداداشم ناراحت شد ک بچش بقیه رو کتک میزنه در سفت بست و رفت بیرون جلو مهمونامون مام چیزی نگفتیم بعد چند شب پیش جلو همون مهمونامون مبگه دخترم خیلی توجه دوست داره اون شب که عکسشو نشون عمش داد توجه میخواست بعد من چیزی نگفتم ولی تو دلم ناراحت شدم من ک انقدر بچشو دوست دارم ما ک جلو مهمونا در بست رفت چیزی نگفتیم بعد کتک زدن بچش تقصیر من شد 😐😐😐😐😐😐

من زنداداش و داداشمو خیلییی دوست دارم نمیخوام ناراحتشون کنم ولی چی بگم حس میکنم بهم بی احترامی شد این حرف ک زد یا من خیلی حساسم 

یا داداشم خیلی حرفشو گوش میده مثلا میگه به داداشم اب بیار دستمال بیار فلان چیز بیار داداشمم گوش میده ولی سر سفره داداشم میگه بهش میشه نمک بیاری همینجور ب خوردن ادامه میده انگار ک ن انگار من مییگم اونا زن شوهرن حتما چیزی بینشون اینجوری رفتار میکنه ولی من دوس ندارم با منم اونجوری رفتار کنه و بی احترامی کنه بنظرتون چجوری برخورد کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یجورایی نمیتونم وخجالتیم همون لحظه اگ آدم جواب بده اینجوری نمیشه

خب من باید چه جوابی میدادم ؟مثلا میگفتم چه ربطی داشت ؟یا میگفتم منمه گفتم چقدر خوشگلی یا چی ؟

منم یجورایی نمیتونم وخجالتیم همون لحظه اگ آدم جواب بده اینجوری نمیشه

بخدا این ناپیکای نی نی سایت میخونم شاخ در میارم میگن ب عروسمون فلان چیز گفتیم ما انقدر مواظب حرف زدنمونیم یهو ناراحت نشه 

بخدا این ناپیکای نی نی سایت میخونم شاخ در میارم میگن ب عروسمون فلان چیز گفتیم ما انقدر مواظب حرف زدن ...

آره بچه مچه و جوگیر هم زیاده ولی آره آدمای پررو و سلیطه زیاده منم سعی میکنم از نزاع دوری کنم و براهرچیزی به قول معروف خون خودمو کثیف نکنم....آره همون لحظه میگفتی چه ربطی داره الان خودخوری نمیکردی باید تمرین کرد گلم منم سعیم میکنم کم کم یچیزاییو بگم ک سلیطه ها طلب کارنشن 

آره بچه مچه و جوگیر هم زیاده ولی آره آدمای پررو و سلیطه زیاده منم سعی میکنم از نزاع دوری کنم و براهر ...

اخه ماهیچی نمیگیم خود ب خود قهر کیکنه میترسم چیزی بگیم یهو دعواشون بشه تقصیر من بشه 

من احساس میکنم ادما هرچی خودخواه تر انگار راحت ترند 

اخه ماهیچی نمیگیم خود ب خود قهر کیکنه میترسم چیزی بگیم یهو دعواشون بشه تقصیر من بشه من احساس میکنم ا ...

والا من خودم یادم میره قهرکنم خخخ کلی حرف میشنویم ساکت میشینیم بعد به قول خودت آدمای خودخواه سوار میشن دیگ

والا من خودم یادم میره قهرکنم خخخ کلی حرف میشنویم ساکت میشینیم بعد به قول خودت آدمای خودخواه سوار می ...

منم اصلا اهل قهر نیسم زنداداشمم خوبه حالت قهر نمیگیره اصلا ولی خ باحال من واقعا اون شب مقصر نبودم خودمم کلی خسته بودم 

عزیزم همه ی این اتفاقا مال فاصله ی کم بین عروس وخانواده ی شوهره درسته که ماها برادرامون و به تبع خانواده هاشون رو خیلی دوست داریم ولی محبت زیاد ونزدیکی زیاد باعث بالارفتن توقع وایجاد سوتفاهم میشه وگرنه چرا زن داداشت باید به خودش اجازه بده پرخاشگری بچش رو به کم توجهی عمه نسبت بده مسئول تربیت اول وآخر بچه پدرومادرش هستن واونان که باید بچه رو از محبت وتوجه سیراب کنن اطرافیان درحاشیه هستن 

همون حرکت زن داداشت که دروبسته وباعصبانیت رفته درواقع اعتراض به رفتارشما بوده نه ناراحتی ازرفتاربچش

همه ی بچه ها دوست دارن مرکز توجه باشن ولی بچه ای که میزنه بحثش جداس پدرومادرش باید باهاش صحبت کنن مرتب آموزشش بدن واگر خودشون هم دست بزن دارن تکرارنکنن 

عزیزم همه ی این اتفاقا مال فاصله ی کم بین عروس وخانواده ی شوهره درسته که ماها برادرامون و به تبع خان ...

همون درجا باید جوابشو میدادی بگی من هنر کنم بچه های خودم رو جمع کنم دیگه مسئول کتک زدن بچه های بقیه نیستم بگو برادرزادم خودش میدونه من چقد عاشقشم دلیل کتک زدنش رو جای دیگه پیداکن

بنظرم یکم فاصلتو زیاد کن واگر سرویس خاصی به این خانم می دید کم کنید

ن من واقعا سرویس نمیدم ولی همشون دوس دارم و اصلااااا دخالت نمیکنم واسه همین دوسم داره 

ببین اون شب علت های دیگم هم میگفتا ولی وسط حرفش اینم گف 

ولی خودمم تصمیمم همین شد ک فاصله بگیرم یعنی اونقدر ک قربون صدقه میرفتم نرم در حد معمول 

ممنون عزیزم راهنمایی کردی

ن من واقعا سرویس نمیدم ولی همشون دوس دارم و اصلااااا دخالت نمیکنم واسه همین دوسم داره ببین اون شب عل ...

خواهش می کنم عزیزم اگرهم میدونی زن داداشت واقعا خوبه و مشکلی باهم ندارید اجازه نده تنش و ناراحتی بوجود بیاد فقط کم کم فاصله رو زیادکنید چون این ور دل هم بودنا خیلی ناراحتی وسوتفاهم بوجودمیاره