2777
2789

۴تا ستون 

اول شماره سوال

درست یا غلط بودن

بعدم جواب سوال رو مینویسم جایی ک اشتباه کردم با قرمز مینویسم ک یادم بمونه

بعدم استدلال اینکه چرا غلط حل کردم بی دفتی یا محاسبات یا هرچی

من روشم اینطوری بود

یه دفتر جدا داشتم هر سوالی که تو آزمون غلط زده بودم رو اول مینوشتم به چه علتی غلط زدم بعد جواب درستش رو جلوش مینوشتم

سوال هایی که نزدم هم تو دفتر کل سوالو و جوابشو مینوشتم بعد جلوش علامت میزدم که فلان صفحه از کتاب رو خوب نخوندم برای همین نتونستم این تست رو بزنم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روشم اینطوری بودیه دفتر جدا داشتم هر سوالی که تو آزمون غلط زده بودم رو اول مینوشتم به چه علتی غلط ...

بنده خیلی داغانم تقریبا ساعت ها زمان میبره اگر بخوام همه غلطا و نزده هامو اینجوری چک کنم.... 

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

بنده خیلی داغانم تقریبا ساعت ها زمان میبره اگر بخوام همه غلطا و نزده هامو اینجوری چک کنم....

تحلیل همینه

اگه تحلیل نکنی پیشرفتی نمیکنی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱