2777
2789

تا الان فکر می‌کردم شوهرم عاشقمه و تو هر شرایطی دوستم داره. ۱۲ ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریم

اما امشب فهمیدم اگر بخواد بین من و بچه هاش یکی رو انتخاب کنه با صراحت میگه بچه هام! 

خیلی دلم شکست از حرفش

دلم طلاق میخواد 

چطور میتونم باهاش ادامه بدم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری فهمیدی؟؟؟؟ 

عزیزم هیچوقت از این سوال ها از هیشکی نپرس 

هر کس جایگاه خودش رو داره 

مثل اینه که به یکی بگی دوست داری پاهاتو قطع کنن یا دستاتو 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خیلیا بنظرم اینطورن هرچند به عنوان ی زن درکت مبکنم باعث ناراحتیت بشه ولی موضوعب نیس بخای بخاطرش طلاق بگیزی . اونطوری در حق خودت و بچهات ظلم کردی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

چی شد مگه یهو تصمیم به طلاق گرفتی عزیزم..این احساسات رو کنترل کن ... همشون همینن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ولی خب اصلا قابل قیاس نیست همسر و فرزند . 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

خیلیا بنظرم اینطورن هرچند به عنوان ی زن درکت مبکنم باعث ناراحتیت بشه ولی موضوعب نیس بخای بخاطرش طلاق ...

منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه 

بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!!

منم یه مدت سر این موضوع خیییییلی ناراحت بودم و خودخوری داشتم...

بعدش دیدم خب خودمم همینم و انتخابم بچه هامه...

بعدم تو اککککثر زندگی ها هیچ وقت لازم نیست زن یا مرد بین بچه و همسر انتخاب کنند.

پس بی خیال شدم نشستم سر زندگیم

ببخشیدا ولی خیلی لوسی

واقعا انقدر زندگیت خالیه که با یه حرف میخوای بگذری ازش؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!!

وای نه.. حرف تو که بدتر بود

بهش میگفتی دیوونه بچه ها دو روز دیگه میرن پی کار‌و‌زندگیشون. این منم که برای تو می مونم و کنار همیم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

منم یه مدت سر این موضوع خیییییلی ناراحت بودم و خودخوری داشتم...بعدش دیدم خب خودمم همینم و انتخابم بچ ...

والا بخدا من حتی شده اون رو به بچه ی دو سالم ترجیح دادم!! 

اینقدر خنگم...