سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 عنوان دلم گرفته از شوهرم بالای سی لطفا متاهل و بچه دار ترجیحا 1457 بازدید | 94 پست تا الان فکر میکردم شوهرم عاشقمه و تو هر شرایطی دوستم داره. ۱۲ ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریماما امشب فهمیدم اگر بخواد بین من و بچه هاش یکی رو انتخاب کنه با صراحت میگه بچه هام! خیلی دلم شکست از حرفشدلم طلاق میخواد چطور میتونم باهاش ادامه بدم؟؟ 1404/01/07 | 02:42 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44406 خودت انتخابت چي بود؟ بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
66mary75 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 8937 چجوری فهمیدی؟؟؟؟ عزیزم هیچوقت از این سوال ها از هیشکی نپرس هر کس جایگاه خودش رو داره مثل اینه که به یکی بگی دوست داری پاهاتو قطع کنن یا دستاتو انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 بچه مگه فقط مال اونه؟ نه بچه ی هر دو مون اما به نظرم اصلا نباید انتخاب کنه هر کی جای خودش رو دارهحق دارم ناراحت بشم؟
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12259 خیلیا بنظرم اینطورن هرچند به عنوان ی زن درکت مبکنم باعث ناراحتیت بشه ولی موضوعب نیس بخای بخاطرش طلاق بگیزی . اونطوری در حق خودت و بچهات ظلم کردی . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12478 چی شد مگه یهو تصمیم به طلاق گرفتی عزیزم..این احساسات رو کنترل کن ... همشون همینن دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 12259 ولی خب اصلا قابل قیاس نیست همسر و فرزند . . برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 خیلیا بنظرم اینطورن هرچند به عنوان ی زن درکت مبکنم باعث ناراحتیت بشه ولی موضوعب نیس بخای بخاطرش طلاق ... منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!!
دخترـخووووب عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2743 منم یه مدت سر این موضوع خیییییلی ناراحت بودم و خودخوری داشتم...بعدش دیدم خب خودمم همینم و انتخابم بچه هامه...بعدم تو اککککثر زندگی ها هیچ وقت لازم نیست زن یا مرد بین بچه و همسر انتخاب کنند.پس بی خیال شدم نشستم سر زندگیم
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 ولی خب اصلا قابل قیاس نیست همسر و فرزند . بله اصلا نباید مقایسه کرد کلا اما اون اشتباه کرد
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 24595 ببخشیدا ولی خیلی لوسیواقعا انقدر زندگیت خالیه که با یه حرف میخوای بگذری ازش؟! بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12478 منم به تلافی ی حرفی بهش زدم که بسوزه بهش گفتم میرم خیانت میکنم بهت!! وای نه.. حرف تو که بدتر بودبهش میگفتی دیوونه بچه ها دو روز دیگه میرن پی کاروزندگیشون. این منم که برای تو می مونم و کنار همیم دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 منم یه مدت سر این موضوع خیییییلی ناراحت بودم و خودخوری داشتم...بعدش دیدم خب خودمم همینم و انتخابم بچ ... والا بخدا من حتی شده اون رو به بچه ی دو سالم ترجیح دادم!! اینقدر خنگم...