2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

54 بازدید | 10 پست

دوستان ۶ ماه و نیم از آخرین قرص نورم اسکین ( راکوتان ) ک خوردم گذشته ,,, بنظرتون واسه اقدام ب بارداری مشکلی نیست ؟ از دو ماه پیش قرص اوزیل و کوالی پلاس دکتر برام نوشت مصرف کردم , الان هم امگا ۳وویتامین د و اسیدفولیک رو شروع کردم 

این قرصا برا چیه که از دوماه پیش مصرف کردید؟ 

دکترتون چی گفت برای دوره‌ی ممنوعیت بارداری؟ 

بمن گفته بود که حداقل سه ماه

و الان ماه پنجم اقدامم

الان حدود هفت ماه از آخرین راکوتانم میگذره

توی بیشتر مجلات گفته یکی دوماه بعد اثرش میره 

این قرصا برا چیه که از دوماه پیش مصرف کردید؟ دکترتون چی گفت برای دوره‌ی ممنوعیت بارداری؟ بمن گفته بو ...

برای دوره ممنوعیت قرص راکوتان هم بهم گفت 6ماه کافیه , البته ی دکترم گفت 3ماه ولی محض احتیاط هر چی بیشتر بگذره بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرصا برا چیه که از دوماه پیش مصرف کردید؟ دکترتون چی گفت برای دوره‌ی ممنوعیت بارداری؟ بمن گفته بو ...

عزیزم فرصتی اوزیل و کوالی پلاس واسه سیستم عصبی جنین هست ک تاثیرمنفی ک قرص راکوتان بخاطر ویتامین A روی سیستم عصبی جنین می‌ذاره رو دفع میکنه , اوزیل و کوالی پلاس ,خارجی شو بگیر بخور عزیزم , توی اقدام و بارداری مصرف میشه البته کوالی وای بارداریع , پلاس قبلش  ,,,,, و اینکه عزیزم من خیلی واسه این راکوتان حرص خوردم چون میخاستم اقدام ب بارداری کنم و دکتر این قرص رو بهم داد بدون اینکه عوارضش رو بهم بگه , 6ماع مصرف کردم و از آخرین دونه ش 7ماه میگذره این ماه میخام اقدام کنم با توکل ب خدا ,,,, البته فولیکولام یکم ضعیف هستن و توکل به خدا هر ان‌شاءالله ک این ماه جواب بگیرم ,,,, راستی عزیزم روغن سیاهدونه هم از امروز م روز 7قاعدکیمه دارم ب شکم و زیر شکمم میزنم 

عزیزم فرصتی اوزیل و کوالی پلاس واسه سیستم عصبی جنین هست ک تاثیرمنفی ک قرص راکوتان بخاطر ویتامین A رو ...

این دارو رو کی براتون تجویز کرد؟ دکتر بمن هیچی نداد

من خیلی دنبال چیزی بودم که اثر راکوتان رو از بین ببره

انشالله جواب بگیرید و خبر بارداریتون رو بشنویم🤍

این دارو رو کی براتون تجویز کرد؟ دکتر بمن هیچی ندادمن خیلی دنبال چیزی بودم که اثر راکوتان رو از بین ...

مرسی عزیزم همچنین شما ,,,, دکتر زنان برام نوشت وقتی بهش گفتم راکوتان خوردم و ترس از اقدام دارم 

این دارو رو کی براتون تجویز کرد؟ دکتر بمن هیچی ندادمن خیلی دنبال چیزی بودم که اثر راکوتان رو از بین ...

فردا عکساشون رو براتون می‌فرستم , ب دکتر بگید براتون بنویسه , ی ذره قیمتش بالاس و آزاده ولی خب می ارزه , حدود 500تومن دوتاش میشه

فردا عکساشون رو براتون می‌فرستم , ب دکتر بگید براتون بنویسه , ی ذره قیمتش بالاس و آزاده ولی خب می ار ...

دستتون درد نکنه لطف میکنید

با خود بارداری که تداخل ندارن درسته عزیزم؟ 

دستتون درد نکنه لطف میکنیدبا خود بارداری که تداخل ندارن درسته عزیزم؟

واسه من دکتر نوشت وقتی تاکید رو ترسم از مصرف راکوتان داشتم و گفت اینارو بخور از سه ماه دیگه اقدام کن , این درحالی بود ک سه ماه از مصرف آخرین راکوتان گذشته بود  , شما ب دکترتون‌ نشون بدین اگه اصلاح دونست تو اقدام مصرف کنید , واستون تجویز می‌کنه ، ولی عالیه قرصش , سرچ کن دربارشون بخون