تو رو خدا دعا کن هر کی با احساس من و عزیزانم به هر دلیلی بازی کرد و هر کی اسم من و عزیزانم رو سر هر چی انداخت سر زبونا و هر کی از ناراحتی من و عزیزانم شاد میشه یا شده انشالله همین روزا خدا سرشون دقیق بیاره بفهمند نباید ظلم کنند در حق من و عزیزانم 😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
تو رو خدا دعا کن هر کی با احساس من و عزیزانم به هر دلیلی بازی کرد و هر کی اسم من و عزیزانم رو سر هر ...
به اسم کاربریم دعا کن
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥹😭