2777
2789

برامنم دعا کن مامان محیا

مرسی ازت مهربون دلت شاد بشه الهی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شفای پسرکوچولوم💔 و خاهرزاده هام💔💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

لیلی و بچه هاش

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من. و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔🤲🏻

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔🤲🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

عزیزم تروخدابرام خیلی دعاکن خیلی غمگینم حال روحی وجسمیم هم خوب نیست ازصبح تاالا دارم گریه میکنم لطفادعاکن حالم خوب بشه  و توی تحصیلاتم موفق باشم و اینجایی فردامیرم شخصی که میخوام وایده المه  پیدابشه برای ازدواج 

گلم لطفا و تو رو خدا دعا کن از ته دل خدابه من و عزیزانم سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و  آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی به من و عزیزانم بده و محتاج هیشکی من و عزیزانم نشیم انشالله 😔🤲🏻🙏🏻