2777
2789

فردا بخیه رو میکشیم دقیق وسط دوتا ابروشه

من امروز یه پماد ترمیمی گرفتم ۶۰۰ احساس میکنم چون ارزونه نره ردش با این هرچند دکتر داروخونه اطمینان داد میره 

اگر پمادی میدونید که صددرصد اوکیه قیمتشم هرچقد باشه مهم نیست بگین براش بگیرم

به ارزونی و گرونی نیست من یه مدت دستم اگزما داشت انواع پماد و شوینده های گرون شوهرم میخرید میزدم یه هفته خوب بود باز شروع میشد رفتم یه پماد جی از این قدیمیا که رنگشون قرمزه خریدم ۸۰ تومن میزنم دستم خوب شد خداروشکر

😆😆😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسو ندارمپماد بخیه بینیم بود قد یه نخود داخلش داشت ۶۰۰ بود یکسال پیش ولی خدایی خوب بود🥴😂اینم بگم ...

اصلا اندازه و قیمتش مهم نیست چندتا براش میخرم ازش

اسمش چیه من نمیتونم بگم داروخونه ک پماد قد نخوده بدین😂

امروز ب دکتر داروخونه گفتم بهترینشو بیار بخدا ده تومنم باشه میگیرم فقط ردش رو صورت ماه دخترم نمونه

اصلا اندازه و قیمتش مهم نیست چندتا براش میخرم ازشاسمش چیه من نمیتونم بگم داروخونه ک پماد قد نخوده بد ...

بیا اینو منشی دکتر واسم فرستاد البته این سایز بزرگشه شما همون کوچیک بخر هم کار راه اندازه همچون حجمش کمه ارزونتر

بیا اینو منشی دکتر واسم فرستاد البته این سایز بزرگشه شما همون کوچیک بخر هم کار راه اندازه همچون حجمش ...

قیمتش مهم نیس برام میخوام فقط لک نمونه

مرسی عزیزم به زحمت افتادی