2777
2789

بچها من رفتم پیش ارایششگر همیشگیم ابروهامو بردارع بعد گفت ابروهاتو کجا میکرو کردی منم گفتم فلان جا گفت چقد گرف گفتم ۱ونیم گف تو خونه یا.. گفتم توی خونه

بعد حالا پیام داده گفته شمارشو میدی

درحالی ک اونجایی ک من زدم ۳ تومن ازم گرف و اصن تو خونه نبود

یه بار اومدم دروغ بگم ریدم😐💔

چه بگم بهش؟😬😭

لطفا نپرسید چرا راستشو نگفتم.

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یکی از آشناها بوده ،فقط برای خودی ها کار انجام میده

گفتم اشناهای رفیقمه

اخه نمیگه چرا برای خودی ها؟🥺

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

مطمئنی یبار تاحالا دروغ گفتی😅؟

بگو شمارشو ندارم ادرسشم لوکیشن کرده بود زدم رو اسنپی منو برد 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اصلا جوابشو نده ...بعدا هم پرسید بگو ندادی بگو  ندیدم پیامتو ‌..

بگو چی میخواستی مگه ...آخرشم بگو من تو ی فکر دیگ بودم نه بابا ۱ تومن کجا بود گفتم ۳ تومن حواست نبوده. 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اخه نمیشه که😭💔

چرا میشه، به خواهرت بگو دست به سرش کنه آدرس پرسید بگو بهش بگه شما کی هستی و شماره منو از کجا اوردی  و فلان ..بعدشم بگید نه !برای همه خدمات انجام نمیدیم! اگر معرف دارید بگید ... وگرنه سرمون هم شلوغه نوبت خالی نداریم 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪