2777
2789
عنوان

سیاست در مقابل مادرشوهر خداییش چیکار کنم(سوالی)

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 48 پست
دست خودم نیست.اولش اینطور نبودم ولی احساس میکنم حرفاش از رو غرزه حس بد پیدا کردم.فکر میکردم آدم خوبی ...

یک خرده خودتم ناسازگاری داری می‌کنی آخه میگی کثیفن چندشن چیزی نمیخورم به شوهرم گله میکنم همه اینا میشه بی سیاستی

عزیزم همیشه به این فکر کن شوهرتو اون بزرگ کرده میدونما حق داری ولی به ندیدن بذار به نشنیدن به خاطر ش ...

شوهرم خداروشکر باهاشون فرق داره چون مدت زیادی شهرای دور زندگی کرده باهاشون زیاد نبوده الانم شهرامون دوساعت فاصله داره.منکه میرم اونجا یبار نشده خواهرشوهرم بگه شام یا ناهار بیایید خونمون اما خواهرشوهرم که اومده بود شهر ما مادرشوهرم زودی برداشته بود به شوهرم زنگ زده بود که خواهرتو زنگ بزن دعوت کن خونتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توام

چقد بده خداییش.اول فکر میکردم مثل مادر و خواهر خودمن.براشون هدیه میخریدم برای بچه های خواهرشوهرم بهترین عروسکا و عیدی رو خریدم حتی بیشتر از خواهرزاده خودم حتی رفتم ساک دستی خوشگل خریدم.اما اونا حتی عیدی نامزدی برام نیاوردن.فکر کن مادرشوهرم صد تومن با یه شلوار گذاشت تو نایلون بهم داد اولین عیدی.اشتباه خودم بود

بد مادرشوهرتو به شوهرت نگو مطمئن باش هر چی باشه اون حق رو به مادرش میده ذات مردای ایرانی همینه بعد از ازدواج تازه میفهمن چقدر مدیون پدر و مادرشون هستن و اولیتشون اوناس 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

چقد بده خداییش.اول فکر میکردم مثل مادر و خواهر خودمن.براشون هدیه میخریدم برای بچه های خواهرشوهرم بهت ...

منم همینطور.بعضیا از محبت زیاد سرگیجه میگیرن.حالا مادر شوهر تو برات ۱۰۰ تومن با یه زیرشلوار خریده،مادر شوهر من فقط در حال چاپیدن ماست.

چقد بده خداییش.اول فکر میکردم مثل مادر و خواهر خودمن.براشون هدیه میخریدم برای بچه های خواهرشوهرم بهت ...

دیگه شناختیشون پس از این به بعد محبت بیجا نکن اولین ضربه ش رو خودت میخوری.

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

یک خرده خودتم ناسازگاری داری می‌کنی آخه میگی کثیفن چندشن چیزی نمیخورم به شوهرم گله میکنم همه اینا می ...

نگفتم نمی‌خورم.بهانه نمیارم و میخورم چون دوست ندارم یه غذای دیگه درست کنه خودم میدونم اینا رو .ولی شما بدونی طرف یکساله اسکاچ رو عوض و تمیز نکرده روی بشقاب لک غذای قبلی مونده باشه مسواکو تو اتاق خواب ببینی بجز چندش چه کلمه ای میگی.به شوهرم فقط از این گله میکنم که چرا واسه دخترش داره خرج کنه بهم میگه مثل دخترمی اونوقت عین بچه ها به من عیدی صد تومنی میده 

اینکه خصوصیات بارز همه مادرشوهرهاست

گفتم شاید چیز جدید میخوای بگی

حالا باز تو میگی مادرشوهر

من مادرمم همینه

راستی داماد رو دوست نداره

اونجوری برخورد میکنه که رابطه دخترش وشوهرش شکراب نشن فقط

وگرنه ازاونم خوشش نمیاد

درخصوص راهکار

همون دوری و دوستی ایکه در پیش گرفتی عالیه 

واما یه نصبحت

هرررررررگز

هرررگز

بد مادر شوهرتو پیش شوهرت نگو

عزیزم اگه تو این مدت شناختیش ، اینو بدون که به این کار میگن مکر و مکر رو نمیشه به کسی توضیح داد چون اصلا قابل درک نیست ،‌پس بیخودی به شوهرت نگو که بیشتر اعصاب خودت خورد میشه ، باید خودت بگیردی و سیاست رفتار باهاش رو پیدا کنی بلاخره هرکسی نقاط ضعفی داره دیگه ، بگرد و اونارو پیدا کن 

بد مادرشوهرتو به شوهرت نگو مطمئن باش هر چی باشه اون حق رو به مادرش میده ذات مردای ایرانی همینه بعد ا ...

دوست ندارم به اونا حق بده چون خودش دیده چیکار میکنن.واسه دخترش سلیقه داره بهترین چیزا  رو می‌خره واسه منکه میخواد یچیزی بیاره سلیقش داغونه.خدا شاهده برا دخترش رفته گردنبند طلا و سنگ خوشگل خریده بعد برا من که می‌خواست برای

اولین بار بیاد خونم ست ماهیتابه تفلون آورده بود داغون از اون ارزونا تازه در و دوتا ماهیتابه رو هم برداشته بود و ناقص بود از رو کارتنش دیدم.ینی اونم زیادی دیده بود

نگفتم نمی‌خورم.بهانه نمیارم و میخورم چون دوست ندارم یه غذای دیگه درست کنه خودم میدونم اینا رو .ولی ش ...

خوب ببین اون دخترش هست زن مردم هست مجبوره که احترام کنه دخترش خوشبخت باشه سرکوفت وحرف نشنوه مثل مادر خودت که بیشتر باید هوای تو رو داشته باشه دیگه دختر زیر دست مردم هست حالا شما عروسش هستی همین که میگه مثل دخترمی یعنی دوست داره دیگه 

بعدم خوب شوهرت اگرم شهرستان میرفته باز همین مادر زاییده بزرگ کرده نمیشه بگی کثیف هست رویه زندگیش حتما اینه بالاخره اختیار خونش رو داره مسواک اون رو که شما نمیتونی بزنی که چندشت بشه 

بعدم آدم که پیر میشه دیگه خونه تکونی تمیز کاری کشش بدنی نداری که انجام بدی خودت رو الان با چن سال قبلت مقایسه کن آدم سی ساله هم باشی باز ذوق وانذژی بیس سالکی نداری دیگه اقلا 60سال رو داره دیگه با بدن درد ومریضی وبی حوصلگی نمیای ظرف بسابی برق بیفته اصلا دست یاری نمیکنه شاید جوانیش ذوق داشته از الان من وشما تمیزتر بوده 

من خودم میگم خدایا به روز پیر شم چجور خونه تکونی کنم من خودم الان کل خونه رو جابه جا تمیز میکنم یعنی دیوار رو با کیسه میکشم در این حد خونه تکونی میکنم ولی دیگه همیشه اینجور نمی‌مونه آدم که