2777
2789
ایشالله ک ب زودی خوب میشن تو این شبا براشون دعا کنید اگر تونستین مسجد محل تون هم برید و بگید براش ...

فشار 14 بده یا خوب؟ 

ضریب هوشياري اش 3 

آسیب اصلی به لوب گیجگاهیش خورده و قسمتی از جمجمه رو خرد کرده 

امکانش هست خوب بشه 

فشار 14 بده یا خوب؟ ضریب هوشياري اش 3 آسیب اصلی به لوب گیجگاهیش خورده و قسمتی از جمجمه رو خرد کرده ا ...

فدات شم دقیق نمیدونم الان من چیزی بگم قطعا دکترش بهتر می دونه اما من یکی میشناختم ک کما بود  فشارش اومده بود ۴ و  ب هیچ عنوان بالا نمی رفت  و دکترش اینطور بهمون گفت ک چون فشارش پاین احتمال بهوش اومدنش کمه   ایشالله ک مریض شما ب زودی زود خوب میشن  امید تونو حفظ کنین  میدونم سخته براتون  ولی ادما ب امید زنده ان

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله هرچه زودتر شوهرت سلامتیش رو به دست بیاره معمولا جوان ها در اینجور مواقع بیشتر احتمال خوب شدنشون باشه من برادرشوهرم تصادف کرد ۴۰ روز داخل کما بود و ضریب هوشیشم همین ۳ بود و خدا روشکر برگشت به زندگی پسر خاله مم دوسال پیش خودکشی کرد رفت داخل کما اونکه دکترا میگفتن امکان نداره برگرده مثل اینکه بگی مرده زنده بشه ولی اونم ۳ یا ۴ ماه داخل کما بود و خوب شد ، پسردایی شوهر همکارم اونم تصادف کرد رفت داخل کما اونم دکترا هیچ امیدی بهش نداشتن میگفتن فوقش زندگی نباتی خواهد داشت اونم بعد از ۵ ماه از کما در اومد میخوام بگم ناامید نباش اگر عمری داخل این دنیا داشته باشه و خدا خودش رحم کنه و عمری دوباره بهش بده حتما از کما در میاد اینجور بیمارا بهبودشون زمان بره و طول میکشه فقط صبر میخواد ان شالله دعا و نذراتون در حقش گیرا باشه و به زندگی برگرده🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲