اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
هیچی فقط یکیشون ناراحت بود چون دخترش رل سابق طرف بود😂😂
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
تا سه روز انقدر همشون ریخته بودن جلو در خونمون نمیتونستیم بریم بیرون 😑😑
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
خودم برادر ندارم ولی همسرم که با من نامزد کرد تو فامیل شون بودن کسایی که ناراحت شدن، بین همکارا که خیلی زیاد بودن چون همکار خانم زیاد داشتم
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دخترعموم خیلی داداشمو میخواست همیشه منو واسطه میکرد حرفاشو ب داداشم بگم ولی قسمت نشد دیگه الان دوتاشون متاهلن ولی هنوزم وقتایی ک تو جمع همه دعوت میشیم و دخترعموم و داداشمم هستن نگاهاشون ب هم میفته با یه نگاه ساده مشخصه ک فرق داره🥲
برای دخترعموم که خواستگار اومد عموم خودش به بابام پیشنهاد داد برای داداشم حالا برادرم قبول نکرد به دلایل شخصی خودش آخرشم با دخترعمم ازدواج کرد وگرنه هر دو زیبا بودن برای پدرمم هر دو عزیز اما در کل تو روابط اتفاق خاصی نیفتاد بعدشم هر دو خدا رو شکر خوشبختن و هر دو عروسی هم عالی برگزار شد