2777
2789
عنوان

کسی پیرسینگ ناف ندارههههههههههه

104 بازدید | 10 پست

بچه ها مراقبتای پیرسینگ ناف ینی همون شست و شو و پماد رو تا چند روز باید انجام بدم؟الان 8 روزه پیرسینگ زدم

دو هفته کافیه یا بیشتر؟

Living by my own rules🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرک‌خشک‌ کن خوردید؟

با اسپری الکل  تمیزش نگه دارید

پمادم برای جلوگیری از عفونت  

برای من خیلی زمان برد تا اوکی شه چون بد زخمم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چرک‌خشک‌ کن خوردید؟با اسپری الکل تمیزش نگه داریدپمادم برای جلوگیری از عفونت برای من خیلی زمان برد ...

دو بسته چرک خشک کن خوردم

روزی یبار پماد و شست و شو کافیه یا بیشتر؟

Living by my own rules🌚
روزی یبار پماد و شست و شو کافیه یا بیشتر؟

ببین شستشو هم انجام میدی نذار جاش خیس و مرطوب بمونه با سشوار خشکش کن پماد بزن و قرص سفکسیم بخور ک عفونت نکنه 

البته میگی ۸ روزه ک گذشته دیگه عفونت نمیکنه 

فقط همون پمادهارو بزن روزی ۳ بار صبح ظهر شبو

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دو بسته چرک خشک کن خوردمروزی یبار پماد و شست و شو کافیه یا بیشتر؟

اصولش نهایت نهایت یک ماه مراقبت

همین روند ادامه بده

خودت متوجه میشی

اگه از کنار پیرسیگ مایعی ترشح نمیشه یعنی چرکی نیست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.