2777
2789
عنوان

از کدوم بانک میشه راحت وام گرفت

266 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی تازگی وام گرفته با کارمزد ۴ درصد؟ از کدوم بانک گرفتین و شرایطش چطور بوده؟ 

اینکه مینویسن معدل حساب باید مثلا ۴ تا ۱۲ ماهه باشه ینی چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم مثل مهر معدل حساب میگیره یا همینجوری میده؟ من اصن نمیدونم منظورشون از معدل حساب چیه

منم معدل رو نمیدونم ! 

این بانک باید امتیاز حساب داشته باشی برای وام 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

امتیاز حساب ینی چی

ببین شما توی حساب رسالتتون به ازای هر میلیون پولی که بزارید هر روز برای مثال ۳۰۰ هزار تومن بهتون امتیاز حساب میده ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین شما توی حساب رسالتتون به ازای هر میلیون پولی که بزارید هر روز برای مثال ۳۰۰ هزار تومن بهتون امت ...

اهان. بعد امتیازمون هرچقدر شد همونقدر هم میتونیم وام بگیریم؟؟؟

اهان. بعد امتیازمون هرچقدر شد همونقدر هم میتونیم وام بگیریم؟؟؟

بله درسته ! مثلا ۱۰ میلیون بزاری تو حساب مثلا شبی ۳ میلیون میشه امتیاز حساب ! بعد با کارمزد ۴ درصد میتونید وام بگیرید !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله درسته ! مثلا ۱۰ میلیون بزاری تو حساب مثلا شبی ۳ میلیون میشه امتیاز حساب ! بعد با کارمزد ۴ درصد م ...

مرسی عزیزم از توضیحت. من زیاد از بانک و کارای بانکی سر در نمیارم. حالا ک اینطور گفتین ی درک اولیه پیدا کردم، پس حالا حضوری برم پیششون ببیتم چ خبره. امیدوارم سخت نباشه. من ماهی ۷ ۸ تومن حقوق میگیرم و میتونم همونو بزارم بمونه تا امتیاز بگیرم. نمیدونم این مبلغ خوبه یا نه