2777
2789
عنوان

برام خیلی طلسم کردن نمی بخشم

227 بازدید | 24 پست

هیچ کدوم 

طرف خودش اومد خونمون با دستاش موهامو کند گذاشت لای دستمال و گذاشت تو کیفش وبرد 

نفرینش میکنم هر روز وشب مرده 

ولی زندگی من داغون شده تو این سن 

۲۹سال دارم ولی دلم به معنی واقعی مرده 

بعضا نمیتونم نفس بکشم 

هیچ جمعی نمیتونم برم خفه میشم و میخوام زودتر بمیرم 

ولی مشکلاتم حل نمیشه حالم خیلیییی بده ها خیلییی 

هر کسی که میگه اعتقاد ندارم دهنش ببنده ونظر نده 

چون من میدونم دارم چی میکشم 

نگین دعا وفلان همه کار کردم باطل نشد

خدایا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خروس سیاه رنگ را روز چهارشنبه به نیت تنظیم انرژی و شفا بدن و هفت کالبد ذبح کرد و خروس را به مکان دور از دسترس مثل کوه یا جنگل یا بیابان انداخت چون انرژی منفی داخل لاشه جمع میشه و نمیشه مصرفش کرد. نیت دقیق یه این شکل هستش : به اذن الله قادرِ متعال قربانی می کنم این خروس سیاه را به به نیت شفا و تنظیم انرژی بدن و هفت کالبد برای نام بیمار زاده   نام مادر بیمار در شناسنامه به حق کهیعص و به حق حمعسق توکل بر خدا (شما نیت رو میخونید و خروس فروش سر ببره نه خودتون). افرادی هم که مشکل ماورائی دارند انرژی بدنشون بهم میریزه به دلیل اتصالات جن و ورود انرژی خوارها و میتونن انجام بدن.

این کارو اگه انجام بده تمام کارماهاش تمام انرژی های منفی ماوراییش کات میشن

طلسم چی کرده ترو اون مهمه 

یک نماز هست میگن بخونی تو عالم خواب بهت جای طلسم میگه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

واگذار کردم ولی خودم چی؟نابود شدم

منم همین حس دارم ولی نمی‌دونم واقعاً کسی طلسم کرده یا نه؟ جرات نمیکنم پیش دعانویس برم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

طلسم چی کرده ترو اون مهمه یک نماز هست میگن بخونی تو عالم خواب بهت جای طلسم میگه

نمیدونم ولی به یه نفر گفتم کفت هر بار داره از یه تار موت استفاده میکنه ولی الان مرده 

خدایا دوست دارم