2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بود سمت راستش درد بگیره

125 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من یک ماه قبل سردردهای شدید گرفتم؛ فقط یک نقطه سمت راست. نوار مغز رفتم اسکن رفتم ام ار ای رفتم چیزی نبود فقط کمی التهاب نشون داد دکتر گفت بخاطر درد و ممکنه میگرن یا تنش عصبی باشه. یک ماه ونیم شد دارو مصرف می کنم اما خوب نمیشم. سردردم همون سمت راست و هر دفعه یک نقطه سمت راستم درد میگیره؛ جدیدا میزنه پشت گردنم همون سمت راست؛ زیر بغل و شونه هتم و پشتم و سینه ام و دستم درد میگیره. حتی گوش و دندونم .این وسط سرگیجه شدید داشتم که رفتم دکتر گفت مایع گوش میانی و دارو داد بهترم.

سردردهام کم شده یک روز حتی ممکنه سردرد نداشته باشم ولی فرداش دارم. اصلا این دردها از بدنم خارج نمیشه نمیدونم چی شدم. صدبار دکتر رفتم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو چی داد ب نظر میگرن میاد

دپاکین و پرانول

میگرن می نه به پشت و دست و گردن و شونه ها؟

حتی زیر بغل و سینه هام درد میگیره

دردهاش طوری که همه جا باهم نیست هردفعه یک قسمت ولی فقط سمت راست

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

دپاکین و پرانولمیگرن می نه به پشت و دست و گردن و شونه ها؟حتی زیر بغل و سینه هام درد میگیرهدردهاش طور ...

میگرن عصبی میشه باشه

اما ممکن از مهره گردنت هم باشه یا گرفتگی باشه 

ببین در چه حالت هایی درد اتفاق میفته یا بدتر و بیشتر میشه 

باید یک مدت بنویسی 

منیزیوم ب شکل مگنیفورت شروه کن روزی یک دونه بخور ویتامین ب ۲ روزی دو تا هم برای میگرن خوبه هم اگر گرفتگی چیزی باشه

فعلا امضا ندارم
این ویروسهای جدید تا یکی دوماه آدمو از پا درمیاره تا بیای دوباره سرپا بشی و جون بگیری طول میکشه

البته این وسطش یک مدت مشکل گوارش هم داشتم

چجوری تست؟

یه دونه مسکن مخصوص میگرن به محض شروع درد بخورین اگه درد اروم شد میگرن هست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
میگرن عصبی میشه باشهاما ممکن از مهره گردنت هم باشه یا گرفتگی باشه ببین در چه حالت هایی درد اتفاق میف ...

منزیوم میخورم. اتفاقا دیشب خوندم ممکنه دیسک گردن باشه ولی گردن دردم غالب نیست. دردهای هردفعه یک نقطه و تیر میکشه

یه دونه مسکن مخصوص میگرن به محض شروع درد بخورین اگه درد اروم شد میگرن هست

دردش مداوم نبست مسکن بخورم هردفعه یک قسمت