2777
2789
عنوان

با خوندن این رشته میتونم دبیر بشم

81 بازدید | 15 پست

علوم تربیتی بخونم میتونم دبیر متوسطه اول یا دوم یا هنرآموز بشم؟ 

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

فکنم بشه و آینده شغلی خوبه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکنم بشه و آینده شغلی خوبه

من ابتدایی میدونم میشه و اتفاقا بیشترین استخدامی از این رشته هست ولی دبیری شک کردم

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

فکر کنم معلم ابتدایی بتونی بشی

اره میدونم ولی اموزگاری دوس ندارم دبیر نمیشه؟

من ابتدایی میدونم میشه و اتفاقا بیشترین استخدامی از این رشته هست ولی دبیری شک کردم

شاید اگر ارشد و دکترای بگیری بشه ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دبیر فکنم مشاور یا معلم پرورشی میشی

وای نه😟😟😟دبیر مثلا مطالعات اجتماعی نمیشه؟؟!

اره میدونم ولی اموزگاری دوس ندارم دبیر نمیشه؟

نمیدونم اگر دقیق میخوای برو دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش پارسال رو تو اینترنت دانلود کن ببین با این رشته چه عنوان های شغلی میشه شرکت کرد

نمیدونم اگر دقیق میخوای برو دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش پارسال رو تو اینترنت دانلود کن ببین ...

نگاه کردم علوم تربیتی و روانشناسی اینا فقط ابتدایی بودش 

نگاه کردم علوم تربیتی و روانشناسی اینا فقط ابتدایی بودش

خب پس حتما نمیشه دیگه

حالا ابتدایی که بهتره

بچه ها کوچولو هستند و معلم هاشون رو اذیت نمیکنن

دبیرستان تو دوره بلوغ هستند خیلی اذیت دارند

خب پس حتما نمیشه دیگهحالا ابتدایی که بهترهبچه ها کوچولو هستند و معلم هاشون رو اذیت نمیکنندبیرستان تو ...

ابتدایی خیلی زحمت داره و ساعت کاری زیاده دبیری چهار روز در هفته هست و بچه ها عاقل ترن