2777
2789

خودش نمیتونست تاپیک بزنه

سلام خانما مهمون دارم کمک.از این پودرهای گودمرنیگ ۳ در۱ دارم.تو آب‌جوش چقد شکر و چقد پودر بریزم؟

قاشق چایخوری هم بزارم تو فنجون؟

ممنون میشم کمکش کنید🙏

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
قهوه رو‌میگی دیگع؟شکر نریز . اگه شیرین بخوره خودش میریزه. کنارش قاشق و شکر هم بزار

ممنونم که جواب دادید عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اگر کسی از مصاحبت با اقایان سایت لذت میبره بهتره بدونه اینجا محل معاشرت اینجوری نیست

توی جفت تاپیک ها استارتر اقا بودن و مزاحم کاربرای دیگه

شما اگر وجدانتون اجازه میده همسرتون بیاد تاپیک بزنه و از شما گله کنه به بقیه خانمها ، واقعا حرفی ندارم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلاماگر کسی از مصاحبت با اقایان سایت لذت میبره بهتره بدونه اینجا محل معاشرت اینجوری نیستتوی جفت تاپی ...

ولی اینجا یه فضای عمومی به هرحال آقایون هم هستن نمیشه با توهین باهاشون حرف زد

میشه با احترام جوابشون رو داد

نمیدونم چرا فکر میکنید هر اقایی مزاحمه و باید با بدترین لحن باهاش حرف زد

شما به اون کاربر خانم گفتید بهش درخواست دوستی بده دقیقا جلو همه بهش تهمت زدید

و همین الانم تو جمله آخرتون دارید به من توهین میکنید

واقعا برام رفتارتون عجیبه

روز خوبی داشته باشید

ولی اینجا یه فضای عمومی به هرحال آقایون هم هستن نمیشه با توهین باهاشون حرف زدمیشه با احترام جوابشون ...

رفتار شما هم برای من عجیبه

ولی حداقل از مردای فاسد حمایت نکنیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...