2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

163 بازدید | 22 پست

خواهرشوهرام هرکدوم باچهارتابچه هفته ای دوبارمیان خونم دیگه ازمهمون داری خسته شدم به هیچ کاری نمیرستم حتی وقت نکردم قبل ازعیدبرم آرایشگاه صورتمواصلاح کنم.بابچه ی کوچیک سختمه خداییش براشون سنگ تمون میذارم به ازای هریکباری که مامیریم اوناده بارمیان آدم بایدرفت وآمدکنی ولی اینادیگه شورشودراوردن دستمونم خالیه حتی من براعیدم نتونستم لباس بخرم ولی اوناخریدعیدشون کردن 

خدایاشکرت🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی خوبه که اینقدر مهمون داری شما خوبه و سنگ تموم میزارید

مهمون هم حبیب خداست و روزیشو با خودش میاره

ولی شما هم حتما اونجا برو که بفهمن مهمون داری چقدر سخته 

اگه اونا میان شما هم شب بعدش برو 

رفتی نباشه آمدی ام نمیشهشما نرین اونام نیان

من نمیرم شوهرم همش میره انگارمن کلفتشونم فقط بیان بخورن وبرن خداییش ازلحاظ روحی یه مشکلی دارم حالم خوب نیست شوهرمم میدونه حتی حوصلخ ای خودمم ندارم دیروزبچموبردم یه شهردیگه دکترخسته وکوفته شبش ایناریختن روسرم

خدایاشکرت🙏🏻
عزیزم خیلی خوبه که اینقدر مهمون داری شما خوبه و سنگ تموم میزاریدمهمون هم حبیب خداست و روزیشو با خودش ...

خب من زیاداهل رفت وامدنیستم ادم بخوای همش بری مهمونی ومهمونی بدی ازکاروزندگی بازمیشی فکرکنم یه شب درمیون اینجوری باشه

خدایاشکرت🙏🏻
من نمیرم شوهرم همش میره انگارمن کلفتشونم فقط بیان بخورن وبرن خداییش ازلحاظ روحی یه مشکلی دارم حالم خ ...

کلا اشتباهه الان رفت و آمد زیاد

تربیت بچه خراب میشه ، وقت و انرژیت میره صرف اونا به جای اینکه به فکر بچه باشی

الانم مهمون داری کلی هزینه داره 

بنظرم با رفتارت اجازه نده بیان بندازشون بیرون بابا فردا ام کلی پشتت حرف میزنن از تو بدتر پیدا نمیشه 

خب من زیاداهل رفت وامدنیستم ادم بخوای همش بری مهمونی ومهمونی بدی ازکاروزندگی بازمیشی فکرکنم یه شب در ...

همسرتون اهل صحبت هست که باهاش در میان بزارید که چاره کار رو پیدا کنه؟

چون جدا از بحث اینکه آدم بعضی وقت ها دوست داره تنها باشه ، بعضی وقتا هم آدم حال روحی خوبی نداره، توان کار کردن و مهمون داری نداره  

کلا اشتباهه الان رفت و آمد زیادتربیت بچه خراب میشه ، وقت و انرژیت میره صرف اونا به جای اینکه به فکر ...

دیشب بچم چندبارخوردزمین صورتش زخمی شدخسته بودم نمیرسیدم بگیرمش مادونفریم اوناشیش هفت نفرن هفت ساله ازدواج کردیم قضیه همین بوده هرروزم میخوان شوهرم ببره بگردونشون پول بنزینشم به کنار

خدایاشکرت🙏🏻
همسرتون اهل صحبت هست که باهاش در میان بزارید که چاره کار رو پیدا کنه؟چون جدا از بحث اینکه آدم بعضی و ...

دقیقامشاوره خونده ولی تابهش بگم میگه خونه ی خودمه دوست دارم بیان خواهرمه میگه خجالت بکش که این حرفارومیزنی میگه خواهروبرادربایدرفت وامدداشته باشن

خدایاشکرت🙏🏻