با احترام به قشر خدمات درمان، اما اکثرشون شرف ندارن. ۸۰ درصدشون
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
یعنی هر کس به خاطر سختی شغلش عقده ای شد باید بعدا رو مردم خالی کنه؟؟پس ما حق نداریم بابت رفتار بد و ...
اصلا اینجا بحث عقده ای بودن نبود بحث پول در راستای خدمات بود ولی وقتی همون همراهمریض توی دوران دانشجویتت مثل چی می گیرتت به کتک طوری که التماس می کنی و کسی جرات نمی کنه بباد جلو اون وقت شما وقتی دستت به جایی می رسه دیگه دلت به حال مردم نمی سوزه که بخوای فقط برای راه رضای خدا و بدون پول خدمات بدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگفتم رایگان عمل کننیه عرفی داره که بیمارستان تعین میکنهاضافه گرفتن اصلا و ابدا حقشون نیست اگه اون د ...
اکثرا در حد همون عرف می گیرن مگر پزشکان خاص که ۵ سال ۶۰ سال دارن زحمت می کشن و پول تجربشونو می گیرن خب اگه بیمار نداره می تونه بره همون بیمارستان عمل کن
اصلا اینجا بحث عقده ای بودن نبود بحث پول در راستای خدمات بود ولی وقتی همون همراهمریض توی دوران دانشج ...
حق گرفتن این پول اضافه رو به بقیه شغل ها هم میدین؟؟
یا فقط پزشک ها نور چشمی ان
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
همون دست فروشی که تند تند میوه خراب می ندازه تو کیستم دقیقا همینکارو می کنه با این تفاوت زحمت خیلی خ ...
اونم مشکل داره
چه فرقی میکنه جفتشون اشتباه میکنن
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
اکثرا در حد همون عرف می گیرن مگر پزشکان خاص که ۵ سال ۶۰ سال دارن زحمت می کشن و پول تجربشونو می گیرن ...
اکثر دکتر های حرفه ای دولتی نمیان تو خصوصی دستمزد میگیرن ولی اگه بخواد بیان دولتی عمل کنن زیر میزی هم میگیرن که با توجه به هزینه موندن تو خصوصی بهتر در میاد