2777
2789
عنوان

خدایا بزرگیت شکر چه کسایی رو پزشک کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست
ببین اینجا بحث جون آدما درمویونه واقعا پزشک قحطه کسی که میخواد عمل قلب کنه وخیلی ریسکیه مجبوره بر ...

عزیزم شما برو بازار سیب بخر هر چی کیفیت بهتر گرون تر این که دیگه کاره وقتی بحث جون و زندگی درمیونه ادم میتونه پول بده یکی از اقوام ما باید نخاعش رو اورژانسی عمل میکرد و میتونست بره پیش یه دکتر توی بیمارستان دولتی ولی ترجیح داد زیرمیزی بده 

پزشک های ماهر هم از اول اینجوری نبودن معمولی بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفت خیلی بچه گونه است الان سوپری بری 100 تومن خرید کنی بگی ببرم فردا پولش رو میارم نمیده بعد ...

متأسفم که جون رو با خوراکی مقایسه میکنی 

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

حالا عزیز ۴ تا پزشک بی شعوره کل پزشکا بد نیستن😇...یکیم مثل من همیشه از لحظه ای فارغ التحصیل پزشکی ش ...

شما خوبین همه اینجور نیستن 

همیشه موفق باشین🙏🙏

🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

کسی نگفت بیا مفت کار کنه ولی باید خدارو در نظربگیره . وقتی میبینم طرفش یه کارگر هست ....

میگم که اون شخص می‌تونه بره بیمارستان دولتی 

بیمارستان دولتی هم پزشکهای متخصص و جراحای حاذقی داره و بیمه پولش رو میده و هزینه ی کنی به عهده ی بیماره

میگم که اون شخص می‌تونه بره بیمارستان دولتی بیمارستان دولتی هم پزشکهای متخصص و جراحای حاذقی داره و ب ...

وقتی تو بیمارستان دولتی هم یه پزشک کسی رو عمل میکنه زیرمیزی میگیره ربطی به دولتی خصوصی نداره

وقتی تو بیمارستان دولتی هم یه پزشک کسی رو عمل میکنه زیرمیزی میگیره ربطی به دولتی خصوصی نداره

تو دولتی و آموزشی زیر میزی نمیگیرن من خودم کادر درمانم

امکانات بیمارستان دولتی و آموزشی کم نیست مثل همه جاست

فقط جراحای خیلی معروف میگیرن ،اونم تو هر صنفی هست شما صافکار هم بری اونی که خیلی ماهر و معروفه چندبرابر عادی میگیره

آرایشگر هم مثلا پول شبنم نظیف رو با آرایشگر سر کوچه حساب کن چقدر تفاوت داره

دیگه کسی که یه مهارت زیاد داره حق داره پولش رو بخواد اگه یک درصد هم بخواد رایگان کار کنه از انسانیتشه و اونم برای افراد فقیر وگرنه وظیفش نیست و کسی نمیتونه این ادعا رو ازش داشته باشه

قبول نمیکنم درخواس چ زن چ مرد

امرتون؟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

ولی قبلا قبول کرده بودین اوکی هیچی ممنون

یادمه-

درکل درخواس قبول نمیکردم اونموقع هم

ول اونموقع تاپیک ج ح زده بودین 

داشیم بازی میکردیم

اوک بودم

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]