2777
2789

من ارتروز گردن دارم دستم یه مدت حالت برق گرفتگی خفیف دیدی چطوریه. اون طوری می شد و حالت خواب رفتگی پیدا می کرد امپول شل کننده عضلات زدم بالش طبی خریدم و استفاده می کنم بهتر شده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ام آر آی بگیر هر چه سریعتر،خواهر من اینجوری بود اورژانسی عملش کردن دکترش میگفت ممکنه دچار بی‌اخ ...

ام ار ای شون چی نشون داد ؟ چند ساله عمل کردند ؟ راضی هستند ؟

من مامانم یه دکتر بهش گفت عمل نکنی تا چن وقت دیگ فلج میشی

رفت پیش یه دکتر دیگ نجاتش داد 

و اینکه فیوتراپی برو یکی دوجلسه اون ورزشی که بهت میدنو هروز انجام بده خیلی خیلی مهمه

برو پیش چن تا دکترم ببین نظرشون چیه

دکترای خوبا

من ارتروز گردن دارم دستم یه مدت حالت برق گرفتگی خفیف دیدی چطوریه. اون طوری می شد و حالت خواب رفتگی پ ...

خیلی مواظب باش خیلی مراعات کن نمیدونم گردن چطوری هست 

من مامانم یه دکتر بهش گفت عمل نکنی تا چن وقت دیگ فلج میشیرفت پیش یه دکتر دیگ نجاتش داد و اینکه فیوتر ...

خوب میدونم برای مادرت به پاهاش هم زده بود؟ سری و بی حسی داشتند ؟

من ارتروز گردن دارم دستم یه مدت حالت برق گرفتگی خفیف دیدی چطوریه. اون طوری می شد و حالت خواب رفتگی پ ...

علائم اولیه ت چی بود که فهمیدی ارتروز داری؟

من گردنم خیلی درد میکنه و دست چپم ستون فقراتم ناحیه بین دو کتف

من مامانم یه دکتر بهش گفت عمل نکنی تا چن وقت دیگ فلج میشیرفت پیش یه دکتر دیگ نجاتش داد و اینکه فیوتر ...

من رفتم دکتر ورزش داد انجام دادم منتها سرکار میرم از وقتی رفتم سرکار اوضاعم خراب شده موندم چه کنم 

ممنون ازت

قربونت

بزن گوگل فک کنم شماره شو بیاره ساعت و روزاییم ک مطب هست زده زنگ بزن منشیش نوبت میده اگه تایم زود بهت نوبت بده میتونی بعد اینکه رفتی پیش دکتر بری مرکز ام آر ای نزدیک که خودشون ادرس میدن سریع ام آر ایتو بگیری بیاری به دکتر نشون بدی