2777
2789
عنوان

مقدار غذای کودک هشت ماهه

68 بازدید | 8 پست

پسرم ۸ ماهش کامل شده. قد و وزنش ۷۲سانتی متر و ۹.۴۰۰ میدونم الان نرماله ولی به نظرم خیلی کم غذا میخوره. میترسم این جوری پیش بره وزنش کمتر از نرمال بشه. تو نت زدم همه جا نوشته بود تو این سن روزی سه وعده هر وعده حداقل ۱۰ قاشق مرباخوری باید غذا بخورن. من خیلی چیزای متنوع براش درست میکنم سعی میکنم با بازی و این جور روشا بهش بدم ولی بیشتر روزا خیلی کم میخوره. تمام غذایی که تو رو میخوره شاید در حد ۷_۸ قاشق مرباخوری باشه‌. روزایی هم که بدقلقی میکنه ۳_۴ قاشق.

کسی بچه‌ش مثل من بوده؟

خوبه که طبیعیه انقد بخوره..تو نت چرت زیاد میگن 

اذیتش نکن که بدغذا میشه ها

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خوبه که طبیعیه انقد بخوره..تو نت چرت زیاد میگن اذیتش نکن که بدغذا میشه ها

نه ببینم نمیخوره به زور بهش نمیدم. واقعا طبیعیه؟ آخه بچه های دور و بر رو میبینم همه بیشتر از این میخورن. تو نینی سایتم یه خانم تاپیک زده بود بچه‌ش اندازه بچه من غذا میخورد همه میگفتن کم میخوره میگفتن اندازه بچه ۵_۶ ماهه میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ببینم نمیخوره به زور بهش نمیدم. واقعا طبیعیه؟ آخه بچه های دور و بر رو میبینم همه بیشتر از این میخ ...

نکران نباش تا یک سالگی اولویت اول با شیره 

بعد از یک سالگی وعده های شیرش رو کم کن خودبخود بیشتر غذا میخوره اون موقع تحرک شونم بیشتر میشه گرسنه میشن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿