2777
2789

بچه ها من بیست سالمه فعلا ازدواج نکردم همه دخترای فامیل که بالاترینشون 23 هست تو سن پایین ازدواج کردن هیچ مجردی نداریم کلا من میشینم میگن چرا ازدواج نمیکنی میگم من تا یه آدم پولدار گیرم نیاد نمی‌رم بعد دیشب عمه هام بودن پرسیدن چجوری باشع اینا گفتم دوس دارم یه خونه در حد 2000 متر اینا بعد همشون خندیدن چرا نمیتونم به دهنم قفل بزنم حالا من اگر با آدمی ازدواج کنم که وضع مالیش زیاد خوب نباشه چطور تو چششون نگا کنم مسخره میکنن وضع بابام متوسطع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو معیار هاتو به کسی 

معیار هارو هم واقعی تر و منطقی تر کن 

اگر همچین شخصی میخوای پسر بالای ۴۰ باید انتخاب کنی 

اگر هم تو سن پایین میخوای،خودتم باید پولدار باشی 

(کاری به استثنا ندارم)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...