2777
2789
عنوان

شوهر زورگو

143 بازدید | 14 پست

با شوهرم ۲ساله به مشکل خوردم سر خانوادم 

شوهرم قطع رابطه هست البته بهانه کرده 

حالا دائم باهم دعواداریم بهم میگه میخای باهات خوب شم زنگ بزن بگو دیگه بهم زنگ نزنید شما زندگی  منو بهم زدید و۶ماه باهاشون قطع ارتباط کن دیگه میشم همونی که میخای

منم قبول نکردم باز بحث کردیم وقهر شمابودین قبول میکردین

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

نه خط قرمز م خانواده مه البته خانواده ای که کوچکترین مشکلی برام درست نمیکنن پس حرف غیر منطقی قبول نمیکنم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

سرچی؟؟من با خانواده ام قطع رابطه ام به خاطر شرایط همسرم که اونا درک نمی کنن و لزومی نداره اصلا اونا بخوان دخالت کنن ولی خوب داره شرایطمون بهتر میشه و خودم شاید نخوام رابطه رو از سر بگیرم چون خانواده به درد مشکلات می خوره دیگه تو خوشی که همه هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چه زندگی رو بهم زده؟ ۲ ساله قطع ارتباطه که؟خودش حرص و حوش میخوره فقطخانوادت اهل دخالتن؟ در چه ...

نه والا 

سرازدواج خواهرم موقع مهریه وشیر بها بهش نگفتن دیگه قاطی کرده وقطع ارتباط

نه خط قرمز م خانواده مه البته خانواده ای که کوچکترین مشکلی برام درست نمیکنن پس حرف غیر منطقی قبول نم ...

نه والاکاری ندارن موقع ازدواج خواهرم موقع تعیین مهریه وشیربها بهش نگفتن دیگه قاطی کرد

نه والا سرازدواج خواهرم موقع مهریه وشیر بها بهش نگفتن دیگه قاطی کرده وقطع ارتباط

وا به اون چه؟

یکی دیکه شوهر میکنه یکی دیگه دخترشو شوهر میده این باید بیاد نظر بده؟

اگه راست میگفت تو جهیزیه و عروسی کمک میکرد؟!!

به چه بهونه ای زندگی رو براتون تلخ کرده...

نه والاکاری ندارن موقع ازدواج خواهرم موقع تعیین مهریه وشیربها بهش نگفتن دیگه قاطی کرد

اووف از این مردایی که بوی باجناق بهشون میخوره از ترک دیوار بهانه میگیرن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وا به اون چه؟یکی دیکه شوهر میکنه یکی دیگه دخترشو شوهر میده این باید بیاد نظر بده؟اگه راست میگفت تو ج ...

اره بخدا دردم اینه میگه سرما دامادتون بود سر خواهرت چرا من نبودم  

اره بخدا دردم اینه میگه سرما دامادتون بود سر خواهرت چرا من نبودم

وااا چ زبون نفهمه و بچه...محلش نده بابا

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

آفرین دقیقا همینه

بهش بگو حالا هی ضایع بازی در بیار بزار بفهمن کدوم داماد بهتره