2777
2789
عنوان

پولمون و خوردن و بابام گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 88 پست
سند زمین که با زحمت پول کارمندی گرفتین دادین گرویی زندانی!!

عزیزم اصلا سندی به ما ندادن ک از همون روز اول هی گفتن امروز فردا بعد ک ما افتادیم دنبالش و کار به دادگاه کشید اونجا یدفعه برای اینکه به ما ندنش بردن گذاشتن گروه زندانی ک چون مال دولت محسوب می‌شد اصلا نمیشد بهش دست زد 

اینقدر راه های عجیب و غریب اجرا کردن هر کدوم و بگم باورتون نمیشه 

به چند نفر بعد ما فروختنش 

تو یه دادگاه دیگه ک داشت به نتیجه میرسید رفتن زن قبلی و طرف و آوردن گفتن این مهریه این خانومه 

عزیزم اصلا سندی به ما ندادن ک از همون روز اول هی گفتن امروز فردا بعد ک ما افتادیم دنبالش و کار به دا ...

چقد گره داشت این زمین 

کی میگف امروز و فردا،  خب وقتی مبایعه نامه مینویسی و پول رو پرداخت میکنی به کسی کاری نداری سند خودش میاد دم در خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز رفت اوم یارو راست راست میچرخه فکر کردی فرار کرده ؟ اصلا دادگاه هیچی بهش نگفت 🫠قراره دوباره ...

یاخدا پس پول وکیل برا چی الکی دادین. دختران خدارو شکر آنتون سالمه خدا لعنتشون کنه شاهنامه آخرش خوندنیه الان بچاپن تهش یک متر قبره

کاش یه نفر بهم بگه چطور میتونن مثل خوردن خون بقیه اس

چی بگم انگار حکم نابودی زندگی چندین نفر رو صادر کنی شبم با خیال راحت سرتو بزاری روی بالشت بخوابی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چقد گره داشت این زمین کی میگف امروز و فردا، خب وقتی مبایعه نامه مینویسی و پول رو پرداخت میکنی به کس ...

اینی که میگی رو من نمیدونم چجوریه سال ۹۶ معامله انجام شده و اون زمان همچین چیزی نبود 

یاخدا پس پول وکیل برا چی الکی دادین. دختران خدارو شکر آنتون سالمه خدا لعنتشون کنه شاهنامه آخرش خوندن ...

بارها و بارها دادگاه برگزار شد و هر بار یه چیزی از توش در آوردن چند بار اون خونه پلمب شد ولی تو اخرین دادگاه تجدید نظر قاضی رشوه گرفت و تماام 

خیلی حالش بده 😭😭😭نمیدونم خدا کجاست پس

ما هم پیش خرید کردیم حوردن رفتن کلی هم مدرک داریم ولی دادگاه هم رای نمیده فقط کش میده بس مدرک داریم نمیتونه مستقیم به نفع اونا رای بده ۷ ساله

پول پدر منم سرش کلاه گذاشتن ۵۰۰ میلیون ضرر بهش رسوندن بابام پیر و شکسته و افتاده شد یهو تو یکسال اینقدرررر که فکر و خیال کرد

الهی دست به طلا میزنن براشون خاک عزیزاشون بشه این شیادا و کلاه بردارهارو…. 

پدرم معلول با زحمت و بدبختی پول درمیاره حتی بیمه نیست…