2777
2789

سلام دوستان من 16 سالمه .

خیلی تنبل شدم حتی یه دونه از تکالیف هام رو هم حل نکردم🥺

بی دلیل حالم خوب نیست همش دوست دارم گریه کنم .«این عادت رو هیچوقت نتونستم ترک کنم 😭»

برای خودم برنامه ریزی هم دارم ولی اصلا بهش اهمیت نمیدم 😔

اتاقم همیشه نا مرتبه 🥲

مامانم هم هر دقیقه دوست داره باهام دعوا کنه 

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان پاشو موهاتو با کش ببند از اتاقت شروع کن مرتبش کن بعدش دوش بگیر و به تکالیفت برس زینک بخور

ممنونم گلم🙃

ولی خب اصلا انگیزه ندارم فقط دوست دارم یه جا بشینم یه آهنگ غمگین بزارم گریه کنم 😭💔

دیگه حالم از خودم بهم میخوره🥲

بعضی وقتا میبینی خدا کمکم کنه😅 یه کاری میکنم🙃

ولی الان فکر کنم کلا داخل دفترم کلا ۱۰ صفحه درس نوشتم 🥺

حتی برای امتحان هم بی خیالم هیچی نمیخونم 😭

تا پارسال اینجوری نبودم همه نمره هام ۲۰ بود امسال نمی‌دونم برای چی اینطوری شدم

ممنونم گلم🙃ولی خب اصلا انگیزه ندارم فقط دوست دارم یه جا بشینم یه آهنگ غمگین بزارم گریه کنم 😭💔دیگه ...

این حالت ها و حسا تو سن شما طبیعی هستش گل قشنگم 🌱 سعی کن بری بیرون بگردی شاد باشی الان خیلی خوب میتونی تغییر کنی چون سنت کمه 

💚🌱

این حالت ها و حسا تو سن شما طبیعی هستش گل قشنگم 🌱 سعی کن بری بیرون بگردی شاد باشی الان خیلی خوب میت ...

مرسی عزیزمممممم 🫀