2777
2789
بعد ی مشکل دیگه ک دارم از وقتی رفتم هم خیلی لاغر شدم و هم نمیتونم اب و اینا بخورم چپن دسشویی نداره ت ...

ب خاطر کی خودتو تو این شرایط قرار میدی.

وظیفه شوهرته خرج خونه

اگ رفتی سر کار خوب .پولت فقط برا پسنداز خودت هست ن خرج خونه.

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید کارت رو به خاطر شوهرت از دست بدی؟

واقعاً غیر منطقیه 

به نظرم کار کن ولی خرج نکن که بفهمه باید بره سر کار 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چرا باید کارت رو به خاطر شوهرت از دست بدی؟واقعاً غیر منطقیه به نظرم کار کن ولی خرج نکن که بفهمه باید ...

یه مشکلایه دیگه هم هست مثل ک دسشویی نداره همش باید خودمو بگیرم دل و رودم درد گرفته ن اب میخورم کاهش وزن شدیدم داشتم

وا خب بفرست سوهرتو بده سر کارتاپیکاتو خوندمتوبری سر کاربعد چندوقت ببینی رفته خونه خواهرشوهرت با دوست ...

اره خیلی زهنم درگیره‌بیکاره نمیتونم کنترلش کنم 

حتی تو گوشیشم دیدم فیلم میبینه اعصابم‌خورد شد بیکار منم نیستم همه کار میکنه

اره خیلی زهنم درگیره‌بیکاره نمیتونم کنترلش کنم حتی تو گوشیشم دیدم فیلم میبینه اعصابم‌خورد شد بیکار م ...

وای دیگه نرو

بخاطر ۳ تومن زندگیت ب باد میره

ی چیز بگم ناراحت نشیا ولی موندم تو با این تفادت سنی بیکارز و جیزایی ک دیدی از شوهرت جرا پاش موندی پولدارم ک نیس

وای دیگه نروبخاطر ۳ تومن زندگیت ب باد میرهی چیز بگم ناراحت نشیا ولی موندم تو با این تفادت سنی بیکارز ...

وقتی اجازتو بدی دست مامانت این میشه وقتی نتونی برای خودت تصمیم بگیری این میشه ک الانم نتونی جمش کنی

وقتی اجازتو بدی دست مامانت این میشه وقتی نتونی برای خودت تصمیم بگیری این میشه ک الانم نتونی جمش کنی

ای خدا اشکال نداره فکر کردم خودت عاشق شدی

پدرت زنده س؟

مثل شیر وایسا سر زندگیت

غر بزن مجبورش کن بره سر کار خرج تراشی کن لیست خرید بنویس