2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه بیاید قضاوت کنید

437 بازدید | 50 پست

من دوتا بچه کوچولو پسر فوق العاده شیطون دارم خودمم یه مقدار تنبلم و باید روزانه ده ساعت بخوابم وگرنه بی حال میشم خونه بهم ریخته و کثیف شده با این که خونه تکونی انجام دادم ولی اصلا انگار ن انگار

دیروز مامان خودم بهم گفت میاد خونم عید دیدنی منم چون خسته بودم سه روز کم خوابی داشتم و خونه بهم ریخته بود شدید به شوهرم گفتم بگو ما جایی دعوتیم و مثلا پنچ شنبه بیاید چهار شنبه نیستیم 

شوهرمم گفت باشه 

دیشب خونه خواهرم دعوت بودم بابام با شوهرم حرف زد که من دیگه مرخصی ندارن و مهمونی فردا رو کنسل کن بزار ما چهار شنبه بیایم 

شوهرم جلو جم گفت چرا حقیقت رو نمیگی به بابا😭😭با چشم اشاره کردم گفتم خب دعوتیم قول دادیم نمیشه کنسل کنیم تدارکات دیدن 

و رفتم اتاق پیش بچه ها 

بابام داشت حرف میزد که شوهرم قبول کنه چهار شنبه بیان یهو شوهرم در نبود من جلو جمع یعنی دامادها و..... گفت دخترت دروغ میگه خونه امادگی مهمون رو نداره برای همین میخواد نیاید جایی دعوت نیستیم دلخور نشید تقصیر دختره ما جایی نمیریم 

خیلی خیلی ناراحتم میخوام طلاق ازش بگیرم این دشمنه یا شوهرمه 

ابرو ریزی میکنه همه جاااا

میگه پدرته حرف بدی نزدم حقیقت رو گفتم 

تمامه دیشب دعوا کردیم اما قبول نکرد مقصره 

انقدر جیغ داد کردم شوهرم دسته جارو برقی اورد منو بزنه منم فرار کردم 

تمامه ابرومون دیشب رفت 

هم جا فامیل 

هم جلو در و همسایه 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنت کنه همچین مردی رو یادت باشه دیگه هرگز روش حساب نکنی

مرسی که نظر دادی نیاز داشتم یه نفر حرفم رو بشنوه

بهم میگفت جریان خیلی کوچیکه تو زیادی سخت گرفتی خانوادتن برای پدر مادرت نقش بازی نکنی 

حالا انگار خودش این همه دروغ میگه هیچ کس به روش نمیاره فقط منو سکه ای یه پول کرد 

انقدر خستمه برای افطار باید سی تا مهمون رو راه بندازم سه شبه هم بخاطر زفت و امد زیاد استراحت نکردم 

چرا خانوادم درک ندارن خب پنچ شنبه جمعه تمامه اینا هم روز خدان😭😭

منم دوتا پسر شیطون دارم با فاصله سنی کم 

ولی معمولا من هال و اشپزخونمو به هر طریقی شده جمع میکنم ولی اتاق گاهی وقتا به هم ریختس گاهی هم نه 

البته من کلا اهل خواب نیستم روزی ۵,۶ساعت میخوابم

عزیزم موضوع اونقدرام بزرگ نیست که داری اینجوری برخورد میکنی، آروم باش و بجای خواب یه ویتامین سی چیزی بزن و خونه رو مرتب کن، از مهمونات با روی خوش پذیرایی کن، در مورد شوهرتم خب اول شما نباید دروغ میگفتی، دوم اونم باید هماهنگ میبود که نبود، حالا هم چیزی نشده فراموشش کن، اصلا مشکل خاصی نیست که جیغ جیغ میکردی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
منم دوتا پسر شیطون دارم با فاصله سنی کم ولی معمولا من هال و اشپزخونمو به هر طریقی شده جمع میکنم ولی ...

من پذیرایم کوچیکه سی تا مهمون حتما حتما تمامه جاهای خونم میشنن حتی اتاقا