2777
2789
عنوان

روزه گرفتن دوران کنکور

99 بازدید | 14 پست

من امسال قراره کنکور بدم

و وقتایی ک روزه میگیرم اصلا نمیتونم درس بخونم 

ن فقط درس خوندن، کلا ریتم زندگیم خورده بهم😵‍💫

تا الان تقریبا جز ی هفته کلاگرفتم،ولی الان ک دارم حس میکنم خیلی از درسام عقبم، ظهر کلا میخوابم، نخوابمم بی حال میوفتم ی گوشه شباهم نمیتونم درس بخونم😫

بنظرتون بگیرم یا نه؟ 

خــــدآ هَـســـتـ🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برای من بهترین دوران کنکورم ماه رمضون بود 

شبا تا سحر بخون و تنقلات اینا میتونی بخوری

بعدش تا ظهر هم بخون چون تازه خوردی گرسنه یا بی حوصله نمیشی بعدش بعد ظهر بخواب تا افطار و بعد افطار دوباره شروع کن 

این روتین رمضان من بود بیشترین ساعت و بهترین بازدهی مطالعه م اتفاقا ماه رمضون بود

بگیر

آینده ی ابدی رو فدای چند روز دنیا نکن

پنج روز موند

موقع افطار و سحری زنیان دم کن بخور

برنج زیاد میخوری خسته میشی.

بهترین وقت ماه رمضون همین سحر هست.بشین درست رو بخون بجای گوشی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اتفاقا برای من بهترین دوران کنکورم ماه رمضون بود شبا تا سحر بخون و تنقلات اینا میتونی بخوریبعدش تا ظ ...

من اولا اینکارو میکردم ولی یهویی بهم خورد

وقتی سحری میخوردم دیگه نمیتونستم بیدار بمونم

خــــدآ هَـســـتـ🌱

من اولا اینکارو میکردم ولی یهویی بهم خوردوقتی سحری میخوردم دیگه نمیتونستم بیدار بمونم

چون شاید خوابت کمه 

بعد ظهرها کامل بخواب 

و اینکه چند روز بیشتر نمونده واقعیت اینه با چهار پنج روز کم خوندن یا بیشتر خوندن اتفاق خاصی توی روند مطالعه ت نمی‌افته به نظرم این چند روزم بگیر باز صلاح خودتو بهتر میدونی