2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردن

162 بازدید | 15 پست

شوهرم بدهکاره بخاطر خرید خونه و وسایل خونه و من برای عید هسچ خرجی برای خودم نکردم الانم ی کم برام عیدی اومده شوهرمم گفتم دوسه تومن ازش بگیرم برم زاویه فک بزنم بخاطر روزه صورتم لاغر شده از طرفیم میگم این پولو بزارم برا ی سری وسیله برا خونه ک لازم دارمو شوهرم میگه ندارم بخرم  نمیدونم چیکار کنم  ب نظرتون کدومشو انجام بدم خرید وسایل برا خونه یا برم زاویه بزنم از الان ک انجام ندادم هنوز عذاب وجدان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل خونه بگیرم؟

ن واسه خدت نگه دار اسی پول ب وسیله خونه ندیاااااا

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

زاویه فک؟؟؟ تو وضعیت مشکل مالی عجیبه به نظرم

صورتم خیلی لاغر شده منم بخاطر اینکه خونه جرفتیمو ی سری لوازم بزرگ خونه از پاییز تا حلا هیچ کاری برای خودم نکردم دیدم این عیدی اومد برام گفتم ک زاویه بزنم

پرسیدن داره ؟ وسایل خونه زاویه فک واجب نیست

ابجیم میگه خیلی وقتی برا خودت کاری نکردی اونارو شوهرت هر وقت بدهیش کم شد میگیره وسایل خونه ک میگم منظورم ی سری وسایل تزیینیه

به نظرم خرج خودت بکن

آبجیمم میگه شوهرت اونا رو میگیره خودش ی مدت دیگه اما اونقد پول بهت نمیده برای کارای زیبایی الانم چشم ب این عیدیست ک پول بزارم روش

آبجیمم میگه شوهرت اونا رو میگیره خودش ی مدت دیگه اما اونقد پول بهت نمیده برای کارای زیبایی الانم چشم ...

ببین واقعا زن اول باید به خودش بها بده وگرنه بد میبازه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است