2777
2789

من دوست نداشتم اینارو بگم ولی چندی پیش یه خانومی یه حرفی زد بهم تو تاپیک یه خانوم دیگه در واقع تو تاپیکام سرک کشید و در مورد دوتا تاپیکم بهم زخم زبون زد و گفت تو زندگی نرمالی نداری 

عرض کنم من قبل اینکه با همسر فعلیم ازدواج کنم تو عقد یکی دیگه بودم و طلاق گرفتم،ایشون جدای از مصرف متادون و سیگارکشیدن،بیکار بود و مشکل روحی روانی داشت بعدها فهمیدم پارانویید داره،اینکه تو اون تاپیک گفتم برای چیزی که من دخالتی نداشتم منو مقصر میدونستن این بود که اوایل عقد این موضوع رو من نمیدونستم که مریضه،بعدا که لو رفت رسما میگفتن تو مریضش کردی منم باور کرده بودم و بابتش عذاب وجدان بدیداشتم تا اینکه پسره یه روز مشروب خورد و مستی و راستی،همه چیزو ریخت رو داریه،بدون اینکه ازش بپرسم خودش گفت که سابقا یکماه بیمارستان اعصاب و روان بستری بود و بابت اعتیادش هم یه بار تو یه بیمارستان تو تهران خونشو عوض کردن و چیزای دیگه ایی گفت که اینجا نمیشه گفت 

من بابت اون روزها هنوز که هنوزه شبا خواب میبینم و عذاب میکشم 

بابتش دکتر رفتم مشاوره رفتم ولی انگار تو ناخودآگاهم هس،چون وجدانا بهش فکر نمیکنم ولی نمیدونم چرا انقد خوابشو میبینم که اومده زندگیمو میخواد بهم بزنه

من تو عقد ازش بارها و بارها کتک خوردم تهمت شنیدم 

ازار و اذیت شدم 

دیدم واقعا مرد نیس که بهش اعتماد کنم طلاق گرفتم 

همسر فعلیم در مقابل اون یه فرشته اس 

تو بحث هامون که خب طبیعتا ما هم مثل هر زن و مردی ممکنه اختلاف نظر پیش بیاد،حتی کوچکترین توهینی بهم نمیکنه ، تو بگو در حد کلمه ی بی ادب حتی من ازش نشنیدم 

کتک که از خط قرمزهاش هس 

اگه بگم یکی از بهترین مردهای ایران قسمتم شد بیراه نگفتم 

ولی چه کنم بابت استرسی که تو اون یکسال عقد کشیدم و اذیتهایی که شدم هنوز کابوسش برام هس 

الآنم با اون کابوس بیدار شدم اومدم اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و یه موضوع دیگه هم این بود که من به نسبت ادمای اطرافمون،دختری زشت هستم 

زیبایی چندانی ندارم،سبزه و .... که این موضوع از بچگی منو اذیت کرد چون بودن ادمای از خدا بیخبری که بابت زشتیم منو به سخره گرفتن 

همسر سابقم روز اخر که رفتم شناسناممو ازش بگیرم(بابت وام ازدواج دستش بود)برای اقدام به طلاق دم در خونشون هوار میکشید چه چقد زشتی همه میگن این زن زشتو میخوای چیکار! و از این دست جملات😞😞 

در واقع من تو اون یکسال کامل خالی شدم کرامت و عزتمو از دست دادم،هر چند خیلی زود تصمیم گرفتم به بازسازی روحی خودم و به خودم کمک کردم تا بجای صورت زیبا برم دنبال سیرت قشنگ،مطالعه،شعر و ادب،مراوده و ارتباط گیری با آدمای درست،خوش خلقی و تقویت معنویات و ارتباط با خدا

که الحمدالله مؤثر بود